Ariana Madix lidhet me Britney Spears 'rezistente'

Klea

Ariana Madix lidhet me Britney Spears ‘rezistente’

2023 ka qenë mjaft vit për të Ariana Madix, siç u shfaq në kërcimin e saj më të paharrueshëm të vitit në Dancing with the Stars. Mes të gjitha uljeve dhe ngritjeve, ylli i Vanderpump Rules ka mësuar shumë për veten.

Pas javës emocionale të vitit më të paharrueshëm, Ariana ishte e lumtur të lirohej dhe të argëtohej në Natën e Përbindëshave. Dhe fansat e DWTS ishin të lumtur që argëtoheshin pak me të, veçanërisht me shumicën e konkurrentëve të diskutueshëm tashmë të zhdukur, si Jamie Lynn Spears.

Britney Spears Fansat u emocionuan kur Jamie Lynn fitoi një vend në shfaqje dhe festoi kur koha e saj mbaroi. Tani, me kujtimet e reja të Britney-t që do t’i lexojnë të gjithë, fansat po e mbështesin edhe një herë Britney-n, përfshirë Arianën.

Ariana thotë se ajo dhe Britney “mund të jenë miq”

Ariana foli me Extra TV pas “Monster Night”, duke thënë: “Po mësoj se jam i aftë për më shumë sesa mendoja.” Ariana gjithashtu tregoi se ka mësuar shumë nga kujtimet e reja të Britney Spears, The Woman in Me. Ariana po dëgjonte librin audio, të lexuar nga Michelle Williams.

“Unë e dua shumë Britney-n,” tha Ariana, duke treguar se si lidhej me yllin e popit. “Dhe ka një fragment ku ajo po fliste për situatën e rruajtjes së kokës, dhe unë po qaja duke e dëgjuar të fliste për këtë. Ishte kaq lëvizëse. Dhe unë mund të lidhem plotësisht me gjithçka që ajo po thoshte për të, vetëm FU e të gjithave.”

Ajo vazhdoi, “Unë thjesht mendoj se ajo është kaq e fortë dhe kaq elastike.” Ariana zbuloi gjithashtu se do të kërcente me këngën “I’m a Slave 4 U” të Britney-t, gjatë shfaqjes së javës së ardhshme. “Zot, unë thjesht duhet të bëj drejtësinë e saj javën e ardhshme, sepse ajo është vajza ime.” Kur intervistuesi tha se shumë e konsiderojnë Arianën elastike, ylli i VPR tha: “Ndoshta unë dhe Britney mund të jemi miq.”

Dancing with the Stars vazhdon të martën në mbrëmje në ABC dhe Disney+.