Hakmarrja e Ariana Madix duket që nga skadovali

Klea

Ariana Madix ‘Laying Into’ Tom Sandoval ndërsa xhirimet e Pump Rules Sezoni 11

Të gjithë sytë kanë qenë drejt Ariana Madix që nga sezoni 10 i Rregullat e Vanderpompës. Dhe duket se sezoni 11 nuk do të jetë ndryshe. Ndërsa ne presim konfirmimin se Rachel Leviss është ulur këtë, fansat presin të shohin se si Ariana dhe Tom Sandoval ndërveprojnë.

Mbani në mend, ata ende jetojnë në të njëjtën shtëpi. Nuk është se Ariana do të jetë e verbër nga nevoja për të bashkëvepruar me Tomin, por shikuesit ende duan pasojat Scandoval. Dhe duket se ata mund të marrin atë që kërkojnë. Nga të gjitha llogaritë, Ariana nuk ka qenë e lehtë në Sandoval, por çfarë prisnit?

Shkëputja e të gjithëve…

Sipas Entertainment Tonight, Ariana ka filmuar me Tomin. Por ajo nuk po argëton asnjë nga qëndrimet qesharake të Tomit apo këpucët e tij në platformë. Një burim i brendshëm ndau: “Xhirimet janë duke u zhvilluar për Vanderpump Rules dhe Tom dhe Ariana kanë filmuar së bashku. Ajo është shtrirë në të gjatë xhirimeve dhe nuk ka kohë për asnjë marrëzi të tij.”

Burimi shtoi, “Ajo po bëhet gjithnjë e më e shkëputur dhe nuk ndikohet aq shumë prej tij”. Ariana pati një ndarje të një “skenari më të mirë”. Ishte e tmerrshme, por rezultati përfundimtar e vendosi atë në një pozicion shumë më të mirë si individualisht ashtu edhe financiarisht.

Më tej, burimi i brendshëm tha se Ariana është në një vend të mrekullueshëm mendërisht dhe ndihet “e fuqizuar”. “Ajo është në një vend ku është e përqendruar te vetja dhe e lumtur që po bën gjënë e saj,” ndanë ata.

Për më tepër, “Ajo ende po shijon të gjithë mbështetjen që ka marrë dhe po ndihet mirë se ku është në jetën e saj, si personalisht ashtu edhe profesionalisht.” Kjo është fantastike për Arianën, veçse tani disa nga miqtë e saj po e quajnë “viktimën e përsosur” sepse ajo doli në krye.

Si Lala Kent ashtu edhe Stassi Schroeder janë ankuar për faktin se edhe ata ishin mashtruar dhe rezultati i tyre ishte shumë i ndryshëm. Nuk jam i sigurt se si Ariana mund ta kishte shmangur këtë, por ja ku jemi.

Ariana aktualisht po kalon kohën e saj mes Dancing With the Stars, Love Island, dyqanit të saj të ri të sanduiçëve, miratimeve të shumta të produkteve të saj dhe Daniel Wai. Ajo vazhdon të filmojë Pump Rules dhe mbetet e pashqetësuar. Për tani.

NA THONI – A DO TË ARGJETOHEN ARIANA DHE TOMI NE KAMERA NË NJË PAK? NËSE RACHEL NUK KTHEHET, A DO TË NDIKOHET NË VLERËSIMET SEZONIN TJETËR?