Ariana Madix kundërshton pretendimet e Tom Sandoval se ajo 'nuk paguan'

Klea

Ariana Madix kundërshton pretendimet e Tom Sandoval se ajo 'nuk paguan'

Këtë e dimë të gjithë Tom Sandoval nuk është domosdoshmërisht një arbitër i së vërtetës. Pra, në rregullat e Vanderpump kur ai e pretendoi këtë Ariana Madix nuk kontribuan financiarisht në shtëpinë që ata ndanë, ne e dinim se duhej të kishte një anë tjetër të historisë. Falënderoni perënditë Bravo për rregullat e Vanderpump pas shfaqjes. Ariana kundërshtoi të gjitha pretendimet e Tomit në episodin e fundit.

Ariana nxori faturat

Akuzat për financat e Arianës dhe Tomit kanë qarkulluar gjatë gjithë sezonit 11. Më parë, Tom tha se pas skandalit të mashtrimit, Ariana kaloi muaj e muaj pa paguar faturat e tyre. Ai pretendoi se po paguante “gjithçka” nga llogaritë e tij.

“Hipotekë, kopshtar, pastrim, shërbime, gjithçka. Është njësoj si të shkulësh dhëmbë për të bërë Arianën të më kthejë,” pohoi Tom.

Çështjet e parave janë përkeqësuar pasi Tom dhe Ariana luftojnë se kush do të mbajë shtëpinë. Ka mobilje që duhet të merren parasysh. Tom pretendoi se Ariana i detyrohej atij 90,000 dollarë për shtëpinë para se të mund të largohej. Është një rrëmujë e tërë.

Gjatë VPR After Show, Ariana tha se pasi u kthye në pasqyrat e saj bankare, ajo kuptoi se kishte paguar shumë më tepër nga sa kishte kuptuar. Në veçanti, ajo ndihmoi në arredimin dhe dekorimin e pjesëve të shtëpisë së tyre. Ajo fjalë për fjalë i ka faturat.

Ariana shpjegoi, “Ndoshta sepse është thënë vazhdimisht se unë nuk paguaj për asgjë, nuk bëj asgjë, në fakt nuk e kuptova derisa pashë faturat aktuale të kartës së kreditit dhe gjërat me Lucindën se kam paguar [for] shumica e gjërave në atë shtëpi.”

Sigurisht, Tom bëri gjithashtu të dukej sikur Ariana nuk po pastronte veten në shtëpinë e tyre. Ai e quajti atë dembel dhe tha se ajo mezi pastron kutinë e mbeturinave të maces së saj. Këto pretendime janë ende për debat. Për momentin, fokusi kryesor i Arianës është vendosur këto debate për shtëpinë e tyre të përbashkët.

Episodet e reja të Vanderpump Rules transmetohen në Bravo, të martën në mbrëmje në 8/7c.