Ariana Madix kritikon Bethenny Frankel për intervistën e Rachel Leviss

Klea

Ariana Madix kritikon Bethenny Frankel për intervistën e Rachel Leviss

Ariana Madix ka diçka për të thënë Bethenny Frankelduke ndjekur ish-yllin e Real Housewives të Nju Jorkut duke u ulur për një intervistë me Rachel Leviss. Në një botim me tre pjesë të podcast-it të saj, Just B, Bethenny i dha Rachel-it një platformë për të thënë mendimin e saj. Ajo nuk ishte parë që nga xhirimet e ribashkimit të sezonit 10 të Vanderpump Rules. Rachel e kishte rezervuar veten në një institucion të shëndetit mendor, ku do të kalonte disa javë duke punuar për veten.

Tani, Ariana ka thënë fjalën e saj në podcast-in e Scheana Shay. Ndërsa ajo pretendon se nuk e ka dëgjuar të plotë intervistën, ajo ka dëgjuar dhe lexuar mjaft për të për të krijuar një opinion.

Bethenny e la Arianën “të mërzitur”

“Bethenny në fakt më mërziti më shumë në gjërat që u thanë,” shpjegoi Ariana. Veteranja e Pump Rules thotë se ajo “nuk dëgjoi [to the podcast] por lexova përmbledhje.” Ajo tha se Bethenny nuk “e dinte se për çfarë dreqin po fliste, duke ndarë mendimet e saj për Scandoval dhe ngjarjet pas kësaj.

Scheana ra dakord, duke vënë në dukje se Bethenny duhet të kishte bërë “më shumë kërkime”. Mos prisni që Bethenny të dijë se për çfarë po flet, Scheana. Gjithmonë do të zhgënjeheni.

Ariana mendon se komentet e Bethenny-t se ajo dhe Tom Sandoval nuk kishin asnjë fëmijë apo nuk ishin të martuar ligjërisht, ishin të papërshtatshme. Po.

“Në shumë shtete, [he was my common law spouse]”, shpjegoi Ariana. “Më duket e lëndueshme në lidhje me gratë e tjera në marrëdhënie që nuk kanë fëmijë. Ndoshta ata nuk mund të kenë fëmijë ose nuk duan fëmijë ose nuk duan të martohen.

“Asnjë nga marrëdhëniet e atyre njerëzve nuk është më pak kuptimplotë për shkak të kësaj,” vazhdoi ajo. “Ajo duhet të dijë më mirë sesa ta thotë këtë për dikë.”

Ariana iu drejtua edhe komenteve të Bethenny-t se ajo ende jeton me Sandy. “Unë e mbaj derën time të mbyllur,” sqaroi ajo.

Urime për Arianën! Ajo ka bërë disa pika jashtëzakonisht të vlefshme. Kur dëgjova Bethenny-n duke u ankuar se një producent nuk kishte ndërhyrë në Below Deck Down Under gjatë atij skandali të fundit, u bë e qartë për mua se ajo thjesht shpresonte të njolloste Bravo kudo që të mundte. Një producent ndërhyri – shumë herë. Bethenny duhet t’i bashkojë veprimet e saj nëse dëshiron të merret seriozisht.