Ariana Madix 'Krenare' Pas Rregullave të Pompës Sezoni 11

Klea

Ariana Madix 'Krenare' Pas Rregullave të Pompës Sezoni 11

Pas sezonit 10 të Rregullat e Vanderpompës, fansat kishin disa mendime për sezonin e ardhshëm. Tom Sandoval po mashtron Ariana Madix me shoqen e saj Rachel Leviss nisi Scandoval, dhe ne nuk do ta harrojmë kurrë. Sado që të përpiqemi.

Sezoni 11 i Pump Rules na ka dhënë disa dinamika të çuditshme miqësie. Lala Kent po ndjente Sandoval më shumë se Ariana. Dhe Scheana Shay u ndje i tërhequr mes Arianës dhe Sandoval. Deklarata e Arianës se ajo nuk mund të jetë shoqe me askënd që është gjithashtu mike me Sandovalin, vë në një pikë të ngushtë disa bashkë-yje.

Që nga Scandoval, Ariana ka qenë e vërshuar me mundësi. Nga miratimet e markës tek Dancing with the Stars, ajo ka punuar shumë. Ariana madje po shfaqet në Broadway si Roxie Hart në Çikago. Pra, si ndihet Ariana për sezonin 11 të VPR?

Ariana po shërohet dhe po ecën përpara

Ariana parashikoi që disa fansa mund të mos jenë në anën e saj pas shikimit të sezonit 11. “Dua të them, e di saktësisht pse e thashë këtë dhe qëndroj pranë arsyes pse e thashë këtë,” shpjegoi Ariana për US Weekly. “Mendoj se po kaloja, përsëri, atë që thashë, momentin më të vështirë të jetës sime dhe lejova që të shfaqen të gjitha kohët dhe momentet e procesit tim të shërimit dhe jo thjesht të dilja dhe të them: “Hej, unë jam i shëroi të gjithë,” tha ajo, “dhe mendoj se ne nuk mund ta shohim shpesh këtë.”

Dhe edhe pse ndonjëherë e kishte të vështirë, ajo vazhdoi të ecë përpara. “Vura grimin, u paraqita në të gjitha telefonatat e mia, vesha një veshje dhe e vendosa veten atje. Jam krenare për veten që e kam bërë këtë”, ka thënë Ariana.

Edhe pse kamerat e kapën vetëm disa muaj pasi Ariana zbuloi tradhtinë e Sandovalit, Ariana u ndje mirë për sezonin 11. “Sinqerisht, mësova se jam shumë e guximshme dhe se kam shumë njerëz vërtet të mrekullueshëm në jetën time,” tha Ariana, “të cilët më kanë treguar se çfarë është e rëndësishme dhe më kanë treguar se do të jem mirë pa marrë parasysh çfarë, dhe ne jemi të gjithë në këtë së bashku.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.