Ariana Madix kontaktoi Tom Sandoval gjatë momenteve të tij më të errëta në mes të skandovalit

Klea

Ariana Madix kontaktoi Tom Sandoval gjatë momenteve të tij më të errëta në mes të skandovalit

Paralajmërim për përmbajtjen: Ky artikull do të diskutojë idetë vetëvrasëse.

Disa shikues aktualisht po ndihen në njëfarë mënyre Ariana Madix dhe kjo është mirë. Ylli i Vanderpump Rules ka lëvizur kryesisht nga skandali që tronditi jetën e saj, por sezoni 11 tregon pasojat fillestare pas dramës.

Po shohim gjithashtu Tom Sandoval, duke vuajtur me sa duket pasojat e zgjedhjeve që ka bërë në jetën e tij personale. Ndodh, por po i ndodh Tomit gjatë filmimit.

Në një episod të fundit, Tom ndau betejat e tij për shëndetin mendor si rezultat i mënyrës se si u trajtua më pas Skandoval. Ishte veçanërisht shqetësuese për Lisa Vanderpump dhe në atë kohë, shokët e tjerë të aktorit të shqetësuar. Sipas Kristen Doute, Scheana Shay nuk ishte e vetmja që kontaktoi Tomin. Ajo e diskutoi atë në podkastin e saj, Seksi, Dashuria dhe Çfarë tjetër ka rëndësi.

Përpjekjet e Tomit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë i përkufizon idetë vetëvrasëse si “shpesh të quajtura mendime ose ide vetëvrasëse, është një term i gjerë që përdoret për të përshkruar një sërë meditimesh, dëshirash dhe preokupimesh me vdekjen dhe vetëvrasjen”.

Këto mendime janë relativisht të zakonshme pas një ngjarjeje traumatike. Gjithashtu, ata nuk nënkuptojnë domosdoshmërisht se dikush do të kryente një ngjarje të dëmshme. Natyrisht, Tom po merrej me disa gjëra pasi thuajse të gjithë në Shtetet e Bashkuara kishin diçka për të thënë në lidhje me lëvizjen e tij në shtrat.

Ai i tha LVP-së, “Nëse unë mbret them se më vjen keq dhe qaj, atëherë është [called] lotët e krokodilit. Kam luftuar me vetëvrasjen [thoughts]. Isha i varur nga një fije. Muret fillojnë të mbyllen dhe nuk mund të shohësh dhimbjen dhe dhimbjen. Nuk mund të ëndërrosh për ditë më të mira. Po arrija në pikën ku isha sikur: “Cila është pika e f-mbretit?”

Pasi Tom foli lirshëm për atë që po përjetonte, shumë njerëz u përpoqën të vinin në kontakt me të. “Sigurisht, kur Tom sjell diçka që është shumë e dëmshme në lidhje me mendimet për vetëvrasje – kjo është e tmerrshme. Nuk dua ta dëgjoj këtë nga askush. Dhe mbaj mend që kam dëgjuar për këtë në kohën skadovale në pranverën e vitit të kaluar, “tha Kristen.

“Kemi dëgjuar disa gjëra të frikshme”

“Jo vetëm që Scheana e kontaktoi atë siç tha ajo – me zemër, 100 për qind – unë gjithashtu iu afrova atij. Ariana iu afrua atij,” shtoi Kristen. “Shumë prej nesh i dërguam mesazhe Arianës dhe i thamë: ‘Ti e kupton se duhet të kontaktojmë me të, kemi dëgjuar disa thashetheme’. Ky nuk ishte sekret. Dëgjuam disa gjëra të frikshme për të cilat ai po mendonte. Ai gjithashtu nuk është i vetmi”, shpjegoi ajo.

Skandovali ishte një rrugë e vështirë për të gjithë pjesëmarrësit. Për më tepër, Rachel Leviss e kontrolloi veten në një institucion të shëndetit mendor pasi u copëtua në ribashkimin e sezonit 10.

Nëse ju ose dikush që njihni është duke luftuar ose në krizë, ndihma është e disponueshme. Telefononi ose shkruani 988 ose bisedoni në 988lifeline.org.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.