Ariana Madix kishte rregullat e pompës së xhirimit të 'One Personal Boundary'

Klea

Ariana Madix kishte rregullat e pompës së xhirimit të 'One Personal Boundary'

Rregullat e Vanderpompës fansat e dinë këtë Ariana Madix kishte një sezon të vështirë 10. Zbulimi se Tom Sandoval e tradhtoi atë ishte një zgjim i vrazhdë.

Ariana do të përfitonte nga publiciteti i Scandoval në disa mënyra. Megjithatë, nuk mund të ishte e lehtë të dije se ajo do të duhej të filmonte sërish përkrah Tomit në të ardhmen.

Kështu, duke hyrë në sezonin 11, Ariana vendosi të krijojë vetëm një kufi të thjeshtë për veten. Siç doli, rregulli i saj i vetë-imponuar ishte i vështirë për t'u ndjekur ndonjëherë.

Pse Ariana donte të thyente rregullin e saj

“Unë kisha vetëm një kufi personal,” tha Ariana për SheKnows. “Ishte: Unë nuk jam duke bërë një bisedë kokë më kokë. Kjo ishte ajo.” Ajo, natyrisht, do të thoshte me Sandoval.

Pavarësisht qëndrueshmërisë së këtij qëndrimi, Ariana pranoi se herë pas here ishte e vështirë të ruhej ai kufi. “Është e vështirë kur ndonjëherë, ju e dini, keni gjëra që i ndjeni shumë thellë ose për të cilat ndoshta dëshironi të flisni,” shpjegoi ajo. “Por ju gjithashtu e dini se të shkosh atje nuk ia vlen. Nëse zbret nga kjo vrimë lepuri, mund të mos dalësh më prej saj.”

Ariana preku gjithashtu se si kufijtë e saj mund t'i kenë kthyer fansat kundër saj ndonjëherë. “Ne jemi mësuar të mos jemi rehat me gjëra të tilla si zemërimi femëror,” tha ajo. “Ne jemi mësuar se duhet të jemi të qeshur dhe të këndshëm për të gjithë, në mënyrë që të jemi të pëlqyeshëm.” Ajo shtoi, “Pëlqyeshmëria për mendimin tim është një mit i plotë dhe total gjithsesi.”

Më tej ajo preku pafuqinë e saj kur ishte fjala për editimin. “Por unë mendoj se në çdo shfaqje është e vështirë për këdo që të shohë 360 gradë të një personi. Dhe kështu e dini, kur shihni fragmente aty-këtu, nuk jam përgjegjës për atë se çfarë fragmente do të shihen.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.