Ariana Madix ka një 'favor'

Klea

Ariana Madix ka një 'favor'

Sezoni 11 i Rregullat e Vanderpompës po i vjen fundi, dhe Bravo sapo hodhi një vështrim të fshehtë të finales. Ata ngacmuan një ndërveprim të vështirë midis Scheana Shay dhe Ariana Madix, ku Scheana ka vdekur duke u përpjekur të bindë Arianën se Tom Sandoval po punon për veten e tij. Ariana nuk dëshiron ta dëgjojë.

Nuk flasim për Sandoval

Në klipin nga finalja, shohim Scheanën duke i shpjeguar pa frymë Arianës se si po përpiqet të shohë të mirën tek Tom pas ndarjes së tyre të çrregullt. Scheana sinqerisht beson se Tom është i denjë për shëlbim dhe ajo thotë se dëshiron t'i japë atij një shans për të punuar vetë. Ajo i tha Arianës se shpresonte se ai “po ndryshonte dhe po bëhej më i mirë”.

Sipas Scheana-s, të flakësh tutje miqësinë e saj me Sandovalin nuk ndihet mirë. Ajo dëshiron të mbetet shoqe me të dhe të shohë nëse ai është me të vërtetë në një “rrugë rritjeje”. Ariana i tha Scheanës që ta linte jashtë saj.

“Mund të më bëni një nder?” pyeti Ariana. “Mos më fol për atë rrugë të rritjes.”

Më tej Ariana tha se pas asaj që ndodhi mes saj dhe Sandovalit, ai nuk meriton të “marrë të njëjtin ajër” si ajo. Ajo dëshiron një ndarje të pastër nga ky njeri dhe nuk e do atë në grupin e saj të miqve. Nuk mund ta fajësosh atë.

Natyrisht, që Scheana të shkojë në bat për Sandoval ka qenë një temë e përsëritur gjatë gjithë sezonit 11. Edhe pse ai e kritikoi atë për të qenë “gruaja tjetër” në të kaluarën, Scheana tha se ajo thjesht nuk mund ta linte atë. Në Sezonin 11, Episodi 14, ajo fjalë për fjalë qau për “mikun e saj të mirë” Sandoval, për të cilin ajo pretendon se e ka pasur gjithmonë shpinën.

Është e qartë se një miqësi me Sandovalin e rrezikon një miqësi. Linjat e betejës janë tërhequr dhe kasti i VPR është i detyruar të zgjedhë anët. Ne do të shohim se ku do të zbresin të gjithë ndërsa përfundon sezoni 11.

Vanderpump Rules transmeton episdo të reja në Bravo, të martën në mbrëmje në 8/7c.