Ariana Madix i përgjigjet komentit të George Floyd të Tom Sandoval

Klea

Ariana Madix i përgjigjet komentit të George Floyd të Tom Sandoval

Ariana Madix ka adresuar Tom Sandoval’s komente të shurdhër mbi George Floyd, ndërsa Bravo ende nuk ka thënë asgjë. Më 20 shkurt, një intervistë e diskutueshme me Tom ra.

Në film, ylli i Vanderpump Rules e krahasoi stuhinë mediatike rreth Scandoval me atë të vrasjes së George Floyd. Komenti i tij ktheu kokën dhe ngriti vetullat. Ai më vonë kërkoi falje në një nga faljet më pak thelbësore të postuara ndonjëherë në mediat sociale.

Një nga një, yjet, të famshmit dhe komentuesit në Bravoverse dolën nga puna e drurit për të kritikuar narcisin e preferuar të të gjithëve. Tashmë, Ariana ka vënë kapelen në ring.

Ariana sugjeron që Bravo të përpiqet të “mbulojë” Tomin

Në një intervistë me The Los Angeles Times, kur u pyet për komentet e Tomit për NYT, Ariana tha: “Thjesht u mahnita nga mënyra sesi dikush mund të thoshte diçka kaq të tmerrshme”. Artikulli më tej detajoi se si Bravo u përpoq ta mbante gazetarin larg Tomit pas komenteve të tij. Ariana pranoi se ndihej e shqetësuar nga ky fakt.

“Ishte interesante se sa shumë po përpiqej të mbulonte Bravo për të.” Amy Kaufman e LA Times sugjeroi se ka të ngjarë të ishte praktikë standarde për një kompani si Bravo. Ariana nuk u pajtua, duke pyetur: “A po e bëjnë këtë tani me mua dhe ju?” Kaufman konfirmoi se askush nuk i kishte monitoruar bisedat e saj me Arianën, qoftë personalisht apo përmes mesazheve.

Kaufman diskutoi gjithashtu mundësinë që VPR mund të jetë duke arritur një fund, të paktën në mendjet e shikuesve. Për këtë, Ariana u përgjigj: “Gjithmonë ndihem sikur shfaqja lulëzon kur është më autentike dhe nëse ndihet sikur historitë e të gjithëve janë treguar, sigurisht nuk mendoj se do të ishte e mençur të përpiqeshim t’i ngulim gjërat. vazhdoje.”

Me këtë tha Ariana nuk e ka imagjinuar jetën e saj pas Pump Rules. “E vetmja mënyrë se si mund ta shihja veten duke u larguar nga shfaqja është nëse do të kisha një punë tjetër.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.