Ariana Madix Drags Love Island Troll

Klea

Ariana Madix Drags Love Island Troll

Një nga këto ditë, trollët do të mësojnë të mos vijnë më Ariana Madix në mediat sociale. Sot nuk është një nga ato ditë, dhe ajo e la atë që dikush të kritikonte pamjen e saj Ishulli i dashurisë në SHBA.

Nëse nuk e keni parë Arianën në Love Island, ajo absolutisht po e vret atë. Veshjet e saj? Ata kanë qenë në një nivel tjetër. Ajo po jep pamje në pamje, por në Instagram, një person vendosi të përpiqej të vinte për pamjen e saj dhe ajo dha duartrokitjen perfekte. Herën tjetër, ata do të mendohen dy herë përpara se të vijnë për të.

Një tjetër troll u shkatërrua nga Ariana

Drama filloi kur Love Island USA postoi në faqen e tyre në Instagram një video të Arianës duke u futur në vilë e veshur me një fustan rrjetë të zi që i linte shumë pak imagjinatës. Sinqerisht, kjo bëri që fustani i saj hakmarrës nga Vanderpump Rules të dukej matron në krahasim.

“Një mikpritës dhe një bombë të mbështjellë në një!? #LoveIslandUSA”, shkruhej në mbishkrim.

Në komente, 99% e fansave të Love Island po përgjëroheshin për pamjen e Arianës, sepse sinqerisht, si nuk mundesh? Ajo dukej mahnitëse. Megjithatë, ka gjithmonë atë 1% në kërkim të negativitetit, kështu që një troll hyri dhe bëri një koment qesharak duke thënë se Ariana “duhet të punojë në këmbët e saj”. Po, në rregull.

Ariana u përgjigj: “Unë punoj me këmbët e mia seksi pothuajse çdo ditë. Do të të këputja qafën me kofshët e mia, por kurrë nuk do të të lë të afrohesh aq sa të më prekësh.

Një tjetër komentues ka bërë një koment të ngjashëm për këmbët e Arianës. As ajo nuk e la të rrëshqiste. Ajo iu përgjigj atij personi dhe shkroi: “Pa respekt, a e ke parë veten?”

Të dy komentuesit përfunduan duke u vërshuar nga komentet e fansave të tjerë që mbështesnin Arianën. Është e sigurt të thuhet se trollët përfunduan duke shijuar ilaçin e tyre. Pra, le të shërbejë si një kujtesë herën tjetër kur vendosni të thoni diçka të keqe për pamjen e një ylli të realitetit. Ata mund të bëjnë një shembull nga ju.