Ariana Madix

Klea

Ariana Madix diskuton takimin jashtë kamerës me Tom Sandoval dhe adreson kritika


Ariana Madix diskuton takimin jashtë kamerës me Tom Sandoval dhe adreson kritika

Ariana Madix kohët e fundit ka ndarë njohuri për një moment jashtë kamerës me Tom SandovaNë vijim të xhirimeve të Rregullat e Vanderpompës Përfundimi i sezonit 11, i cili u transmetua të martën. Duke reflektuar mbi vendimin e saj për të mos mundësuar një tregim shpengimi për Sandoval41, gjatë ndërveprimit të tyre, Ariana, 38 vjeç, u përball me akuza nga ai se ishte “kokëfortë”. Kjo temë u diskutua më tej në episodin e 7 majit Rregullat e Vanderpump: Pas shfaqjes.

“Ka vetëm një person që do të përfitonte nga çdo gjë që mund të kishte ndodhur në atë moment dhe është ai.”

Ariana komentoi, duke iu përgjigjur kritikave për vendimin e saj për t'u larguar nga Sandoval. Ajo shprehu zhgënjimin e saj me Sandoval's sjellja që çon në finale, duke thënë,

“Duke qenë se këto janë me gjasë momentet e fundit të xhirimeve për sezonin 11 dhe nuk është përmendur asnjë gjë gjatë gjithë verës që të tingëllonte diku afër se çfarë është keqardhja apo mirësia apo ndonjë gjë që vjen në drejtimin tim prej tij, ai e di se kjo është momentin e fundit ai do të duhet të shpengojë veten me audiencën. Dhe ai duke qarë dhe unë dukem si ab*tch, nuk jam këtu për ta lehtësuar këtë.”

Ariana Madix

Ariana përshkroi edhe një takim me Sandoval në shtëpinë e tyre të përbashkët më parë:

“Është e rrallë që ne të kryqëzojmë fare rrugët në shtëpi, por në atë moment ai ishte shtrirë në divanin ku është televizori pranë kuzhinës, dhe unë në kuzhinë. Dhe me sa duket, ai nuk kishte nevojë të thoshte asgjë aq të keqe, sepse ai mund të kishte thënë fjalë për fjalë pikërisht atëherë, ose mund të kishte shkruar një letër dhe ta linte në banak,” vuri në dukje ajo.

“Ai e di qartë se si të më dërgojë me email letra qëllimi të pakuptimta.” Ariana vazhdoi, “Ka shumë mënyra të ndryshme për të provuar dhe thënë diçka që është si, kaq e rëndësishme për t'u thënë. Por jo, për të, duhej thënë në kamera, sepse duhej të ishte në mendjen ose në ndërgjegjen kolektive të njerëzve që shikonin shfaqjen. Në fakt nuk kishte të bënte me mua.”

Ariana Madix

Ndërkohë, Sandoval pranoi vështirësinë e situatës së tyre: “Ajo është mjaft kokëfortë,” tha ai. “Në këtë pikë, unë do të doja të flisja me të, ndoshta (në) ribashkim.”

Tom Sandoval

gjatë të njëjtës “Pas Shfaqjes,” Scheana Shay diskutoi marrëdhënien e saj në zhvillim me Sandoval:

“Do ta kishte bërë më të lehtë për mua nëse (Ariana) ishte si, 'Unë e kuptoj që ju duhet ta bëni këtë për ju. Ju dhe unë jemi të mirë, gjë që e mora nga ajo në San Francisko, por ishte një verë e tërë për të arritur në atë bisedë, “tha ajo. “Unë kisha nevojë për këtë nga ajo sepse doja që ajo ta dinte, për aq sa po e vendos këtë aspekt të asaj që ai bëri në një kuti këtu dhe po përpiqem të gjej këtë rrugë, nuk e fal atë për këtë dhe unë keni ende shpinën tuaj dhe ai dhe unë nuk do të jemi kurrë siç ishim më parë. Thjesht duhet të kapërcej lëndimin që më ka shkaktuar me këtë, sepse fjalë për fjalë po humbja gjumin, po humbja peshë, nuk isha vetvetja.”

Scheana Shay

Ariana e bëri të qartë se e mbështeti e Scheana-s autonomi.

“Unë kurrë nuk i kam thënë asaj se çfarë të bëjë, i kam lënë hapësirë ​​që t'i ndjejë këto gjëra, por gjithashtu nuk jam personi që duhet të jesh, si, nuk jam ditari yt,” pohoi ajo.

Lala Kent

Lala Kent spekuluar për dinamikën ndërmjet Scheana dhe Ariana:

“Unë mendoj se kur bëhet fjalë për këtë, është se ajo është me të vërtetë nervoze për atë që njerëzit do të thonë nëse ajo shkon kundër Arianës,” shpjegoi ajo.

Lala Kent

Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11 premierë të martën e ardhshme, 14 maj, në orën 8/7 Bravo.