Ariana Madix dhe Tom Sandoval nuk mund t'i shmangen xhirimeve së bashku për sezonin 11 të Pump Rules, sugjerime Producenti

Klea

Ariana Madix dhe Tom Sandoval nuk mund t’i shmangen xhirimeve së bashku për sezonin 11 të Pump Rules, sugjerime Producenti

Ariana Madix dhe Tom Sandoval të dy janë aktualisht në xhirime Rregullat e Vanderpompës. Sezoni 11 filloi i nxehtë dhe i rëndë pas Skandovalit të gjithë të nominuar për Emmy në sezonin 10. Një gjë Ariana e bëri shumë të qartë në ribashkim, ajo nuk ishte e prirur të shoqërohej me jovertebrorin me mustaqe dikur.

Thënë kështu, Ari dhe Sandoval jetojnë ende nën të njëjtën çati. Dhe pavarësisht dëshirës së Arianës për të mos qenë në kamera me ish-in e saj, një producent i VPR thotë se kjo mund të jetë e pashmangshme. Hollywood Reporter ka detajet.

Buzëqeshni për kamerën!

Alex Baskin është këtu në këto rrugë duke punuar më shumë se Kris Jenner në shfaqjet e tij. Ndërsa ai përpiqet të rikrijojë suksesin skandinav me Real Housewives of Beverly Hills, VPR është ende në të për ta fituar atë.

Sipas Alex, “Ne po i përmbahemi afatit kohor normal, mjaft agresiv në krahasim me kthimin me nxitim.” Por mbledhja e bandës së Pump Rules pasi miqësia e tyre shpërtheu nuk ishte gjëja më e lehtë ndonjëherë.

“Sfida është se ka gjithmonë shumë punë për të bërë përpara se të hyni në prodhim. Negociatat kontraktuale. Gjërat janë ende të pazgjidhura brenda grupit jetën e të cilit ne po ndjekim. Unë kurrë nuk kam hyrë në një sezon që të ketë më pak një ndjenjë se ku do të jemi kur të mbyllim pas disa muajsh, “shtoi Alex.

Përsa i përket njerëzve që nuk duan të filmojnë me njëri-tjetrin, Alex nuk shqetësohet. “Ne gjithmonë merremi me kundërvajtje nëse palët e ndryshme nuk duan të qëllojnë me njëra-tjetrën për shkak të marrëdhënieve të tensionuara,” tha ai.

“Natyrisht, kjo është më ekstreme. Por Ariana dhe Tom Sandoval, do të nxitoja të theksoja, ata ende jetojnë bashkë. Ideja që ata nuk do të gjuanin së bashku është pak e vështirë për t’u tretur. Ata janë në të njëjtën shtëpi,” shpjegoi producenti.

Alex pranoi se fansat dhe mediat sociale pothuajse janë bërë sinjalizues pasi shfaqja u rrit në popullaritet. “Ka shumë ndikime të jashtme dhe mbulim të asaj që ne po bëjmë. Kasti duhet të fokusohet dhe ta lërë të gjithë këtë, sepse ne nuk duam të arrijmë në një vend ku po mbulojmë pasqyrimin e shfaqjes. Shpresonim se do të kishte rënë, por ka ende një histeri që e rrethon.”

Kur do ta shohim sezonin 11?

Pavarësisht fanfares fillestare trupore të Scandoval që po shuhet, Alex ka ndjenja të përziera për mbylljen e sezonit të ardhshëm përpara fundit të vitit 2023. “Do të doja të përfitoja nga momenti, por është vërtet intensive të bësh këto shfaqje. Personat e përfshirë, para dhe pas kamerës, kanë nevojë për pak kohë.”

Duket sikur do t’i kthejmë ato më shpejt se vonë. “Thjesht nuk mund ta bësh dhe ta transmetosh shfaqjen gjatë gjithë kohës. Pas gjashtë muajsh, ne do të hapim një sezon të ri. Është mirë që audiencës t’i mungosh sadopak.”

Aktualisht, shumica i kastit po xhirohet në Liqenin Tahoe. Rakelës Rachel Leviss NUK është atje (ende) dhe Ariana dhe Katie Maloney thuhet se do të shfaqen përfundimisht.

NA TRUAN – A MENDONI ARIANA DO TË FILMI ME SHQIP ME SANDOVAL? A MUND TË SHMANGË AJO TË FILLIMET ME RACHEL?