Ariana Madix dhe Katie Maloney zbulojnë probleme me shefin e kuzhinës Penny

Klea

Ariana Madix dhe Katie Maloney zbulojnë probleme me shefin e kuzhinës Penny

Ka qenë “Pesëqind e njëzet e pesë mijë e gjashtëqind minuta,” që nga koha Katie Maloney dhe Ariana Madix së pari njoftuan planet e tyre të dyqanit të sanduiçëve. Pas një sërë vonesash, Diçka rreth saj më në fund do të hapet brenda pak javësh. Shpresojmë. Megjithatë, do ta bëjë këtë pa një nga punësimet e saj origjinale, Shefi Penny Davidi.

Në fillim, këta drejtues të rregullave të Vanderpump nuk zbuluan shumë për këtë çështje. Katie vetëm deklaroi se kuzhinieri Penny ishte i shkëlqyeshëm, por jo i përshtatshëm. Fillimisht, ata e sollën atë për të ndihmuar në kurimin e menuve të tyre, për të ndihmuar me stafin e tyre dhe gjithashtu për të ndihmuar në rregullimin e recetave të tyre. Megjithatë, u ngrit një mosmarrëveshje e madhe, dhe tani ne e dimë se çfarë përfshinte kjo, dhe gjithashtu pse bëri që këta të tre të ishin zyrtarisht dunzos.

Bëhet fjalë për paratë

Në një vështrim të sapodalë për Sezonin 11, Episodi 14, Katie dhe Ariana vizitojnë SAH. Ata nuk janë vetëm këtu. Punësimi i tyre më i ri Ann Maddox është gjithashtu atje. Si mënjanë, unë jam këtu për këtë.

Megjithatë, Lisa Vanderpump vjen më pas dhe shqetësimi i saj për vajzat është i qartë. Duke sjellë mikun e saj Chef Penny, Lisa vëren se ajo është e vetëdijshme për çështjet me të cilat po merreshin gratë që kur shefi e kishte mbushur atë. Ajo më pas shtoi: “Ju djema nuk po flisni me të.” Si përgjigje, Ariana thotë “Ka shumë pjesë që mungojnë”.

“Ajo i propozoi se do të donte t'i paguhej një rrogë dhe më pas një përqindje që do të dëshironte. Kështu që ia dërguam avokatit tonë,” shpjegoi Katie. Duke u futur brenda, Ariana shtoi se si “dy pronaret e vetme të këtij biznesi, kjo nuk është si ne të tre si “Tre musketierët”. Kuptimi më në fund lind në fytyrën e Lizës, ndërsa ajo thotë: “Oh, ajo është nuk do të jetë partner.

Duke rënë dakord me deklaratën e Lizës, Ariana riformuloi fjalët e Katie-t, duke theksuar sërish se “Ajo merr një rrogë dhe më pas ne ofruam në fund të fundit, 10% të fitimeve nga ky vend. Kjo është një marrëveshje e madhe.” Në këtë, LVP vëren se ajo kujton se shefi Penny fillimisht ishte në bord me këtë ofertë, së cilës Ariana shton “por tani ajo thotë se nuk është”.

Prandaj, një Lisa e kuptueshme pyet: “A dëshiron të ndash rrugët?” Në përgjigje, Ariana thotë: “Kjo është ajo që ne po përpiqemi të kuptojmë tani.”

Sinjalizim spoiler. Shefi Penny tani është jashtë.

Kapni pjesën tjetër të kësaj bisede në Vanderpump Rules të martën në orën 8/7c në Bravo.