Ariana Madix dhe Katie Maloney blejnë sanduiçë në lidhje me datën e saj të hapjes 'Në pritje'

Klea

Ariana Madix dhe Katie Maloney blejnë sanduiçë në lidhje me datën e saj të hapjes ‘Në pritje’

Oh e dashur, mirë Ariana Madix dhe Katie Maloney mund të ketë një problem. Fansat kanë pritur me padurim një biznes të ri a la Vanderpump Rules, por dyqani sanduiçësh i Katie dhe Ariana mund të jetë në sezonin 11.

Ishte me një lulëzim të madh që ish-gjysmat më të mira të dy Toms njoftuan se po shkonin në industrinë ushqimore. Diçka rreth saj do t’i shërbente West Hollywood-it kafshatën më të mirë mes dy copa buke, por udhëtimi ka qenë i ngadaltë. Kishte probleme me lejet, çështje të oborrit dhe tani hapja e vendit është vendosur në pritje. US Sun ka detajet.

Diçka për një vonesë tjetër…

Ndoshta nuk është një lajm i mirë kur tabela juaj ulet. Pas fillimeve të shumta false për dyqanin e Katie dhe Ariana, tani kemi arritur tezga e plotë. Shenja Diçka Rreth saj, e cila ishte aty edhe pse restoranti nuk ishte i hapur, është hequr.

Por nuk është kurrë e lehtë të hapësh një biznes, veçanërisht në mes të xhirimeve të një shfaqje televizive dhe të të qënit të shkatërruar plotësisht. Ariana dhe Katie u morën me ngarkesën e rëndë të shtypit të Scandoval, prodhimin e Pump Rules dhe jetën në përgjithësi. Nga ana tjetër e kësaj rrëmuje është të merreni me logjistikën e rregullave dhe rregulloreve të qytetit dhe lejeve të shumta – dhe këtu filluan të hasin probleme.

Tani me heqjen e shenjës kryesore, padyshim që diçka tjetër po bëhet. Një person i brendshëm ndau: “Oborri i përparmë në atë vend ishte aty për vite me radhë (kur ishte restoranti i Hedley-t) dhe ishte atje pa lejet e duhura të qytetit.” Patio ishte i mrekullueshëm por ishte edhe kundër ligjit. Gjoja.

Aktualisht ka një trotuar të zbrazët pa tabela dhe pa tendë bardh e verdhë. Në dhjetor, Katie dhe Ariana duhej të dorëzonin një leje të re duke sugjeruar një vend alternativ për ndenjësen në natyrë. Ata gjithashtu do të kenë nevojë për një tendë tjetër brenda rregulloreve ligjore.

Jo edhe dyshemeja…

“Vizatimet që u dorëzuan për hapësirën e re të ngrënies në natyrë nuk duken njësoj si më parë. Ata nuk po heqin dorë nga shpresa pasi zona e ngrënies në natyrë do të ishte e dobishme për biznesin dhe do të lejonte më shumë hapësirë ​​për ndenjëse,” shtoi burimi i brendshëm.

Merreni me mend, edhe dyshemeja duhet të shkojë tani. “Departamenti i shëndetësisë tha se dyshemeja nuk është për përdorim të hapur ushqimor, kështu që i gjithë dyshemeja duhet të hiqet. Epo, nëse e hiqni atë dysheme, duhet të hiqni të gjitha orenditë, duhet të hiqni edhe frigoriferin sepse nuk ishte vendosur siç duhet.”

Burimi vazhdoi, “Pra, tani, krejt papritur, pasi shpenzuan 300,000 dollarë për një ndërtim, ata duhet të ribëjnë gjithçka. Është shumë ndesh me zyrtarët e qytetit.”

Për më tepër, licenca e pijeve është ende në pritje, por të gjitha shpresat nuk janë humbur. Zonjat aktualisht janë duke pritur për raundin tjetër të inspektimeve dhe vazhdojnë të ecin përpara. Gjoja.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules shfaqet premierë më 30 janar në orën 8/7c në Bravo.