Ariana Madix dëshiron Scheana Shay në Dancing with the Stars

Klea

Ariana Madix dëshiron Scheana Shay në Dancing with the Stars

Ariana Madix fama e Vanderpump Rules po bën emër në sallën e ballit. Gjatë sezonit 32 të Duke kërcyer me yjet, ajo ka qenë e lartë në tabelën e drejtuesve pothuajse çdo javë. Ariana kryesoi tabelën e liderëve për dy javë rresht. Kjo është mbresëlënëse.

Ariana jo vetëm që është konkurruese, por është edhe punëtore. Etika e saj e punës është një cilësi që jam i sigurt se partneri i saj, Pasha Pashkov, e respekton. Ariana ishte e emocionuar që çiftëzohej me Pashain. “Unë tashmë fitova sepse kam partnerin më të mirë,” tha Ariana për Pasha. Puna ekipore e bën ëndrrën të funksionojë, apo jo?

Kush nga Pump Rules është gati për ballo?

Ariana foli me Page Six dhe tregoi se kush mendon se duhet t’i bashkohet DWTS. “Ndihem si Scheana [Shay] do të ishte e mrekullueshme. Dhe ju e dini se kush tjetër do të ishte vërtet i mrekullueshëm James [Kennedy]. Ai do të ishte kënaqësi për ta parë, “tha Ariana.

“Kam parë, kam votuar, kam postuar. Ajo po e shtyp atë,” tha Scheana për E! Lajme për Arianën. “Ajo do të shkojë në finale me siguri. Sikur mendoj se ajo do ta fitojë të gjithën.”

Po për regjistrimin për të konkurruar në sallën e ballit? Epo, Scheana tashmë mund të jetë duke u bashkuar me DWTS. “Kam dashur të jem në atë shfaqje që kur doli. Unë shkoj pothuajse çdo sezon”, tha Scheana. “Është si gjithmonë në audiencë, kurrë në pistën e vallëzimit.”

Asnjë fjalë nëse James është gati për Rumba në sallën e ballit. Diçka më thotë se ai do të ishte në rregull me rutinat pa këmishë.

Jam i habitur që Lala Kent nuk ishte e interesuar të bashkohej me shfaqjen. Ndjej sikur asaj do t’i pëlqente ekspozimi shtesë. Por ndoshta tani që është nënë beqare, kjo mund të ketë ndryshuar.

Mund ta kapni Arianën në Dancing with the Stars të martën në ABC dhe Disney+. Vanderpump Rules rikthehet për Sezonin 11 në Bravo në janar 2024.