Ariana dhe Katie punësojnë ish-asistenten e Sandoval, Ann Maddox

Klea

Ariana dhe Katie punësojnë ish-asistenten e Sandoval, Ann Maddox

Ann Maddox ka plane të reja në horizont më pas Tom Sandovaltë gjitha falë Ariana Madix dhe Katie Maloney. Dhe faleminderit zotit, sepse askush nuk duhet të mbetet duke punuar për Tomin për një kohë të gjatë.

Askush nuk mund ta mohojë që Ann kaloi disa vështirësi këtë sezon. Në anën e mirë, fansat e pritën shumë mirë. Mes kaosit të qenësishëm të Rregullave të Vanderpump, Ann ofroi një mendjelehtësi shumë të nevojshme dhe një qëndrim të bazuar.

Për një kohë të gjatë, kishte zhurmë se Ana ishte bërë asistente e Arianës diku më poshtë. Ariana e mohoi këtë, por ngacmoi se kishte “zhvillime” në punë. Tani, ne e dimë se Ann do të jetë pjesë e dyqanit të ardhshëm të sanduiçëve të Something About Her, Katie dhe Ariana.

Katie thotë se Tom nuk është më “prioriteti kryesor” i Ann

Sipas Bravo, në episodin e zgjatur të sezonit 11 të VPR, Episodi 10, Ariana zbuloi se Ann do të ishte “ndihma[ing] jashtë me disa sende në dyqan sanduiçësh.” Katie shpjegoi, “Ann ka nevojë për një punë dhe ne duhet të punësojmë dikë,” duke shtuar, “Ajo duhet të kujdeset për veten. Tom Sandoval nuk është prioriteti i saj kryesor.”

Në një rrëfim në emision, Ann ishte në gjendje të shpjegonte se çfarë ndodhi mes saj dhe Tomit. “Në panikun dhe djersën time, trokita në derën e Arianës dhe thashë: 'Mendoj se po më pushojnë nga puna', kujton Ann. “Ajo ishte shumë e bukur. Ajo më mori shpatullat dhe më tha: “Do të jesh mirë”, dhe unë thashë: “Faleminderit!” dhe më pas zbrita në katin e poshtëm në kuzhinë për të qarë.”

Tom pohoi se ai nuk e pushoi nga puna Ann. Por pavarësisht se çfarë ndodhi, ajo është ndoshta mirënjohëse për mundësinë e re. Duke supozuar se diçka rreth saj hapet ndonjëherë. Nëse Ariana dhe Katie duhet të merren me fjalën e tyre, edhe ata nuk mund ta thonë me siguri. Këtu shpresojmë që një datë hapjeje të vijë së shpejti, qoftë vetëm për hir të Anës.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.