Geoffrey Paschel

Klea

Apeli i yllit të filmit “90 Day Fiance” Geoffrey Paschel për të rrëzuar dënimin me 18 vjet burg!

Apeli i yllit të filmit “90 Day Fiance” Geoffrey Paschel për të rrëzuar dënimin me 18 vjet burg!

I fejuari 90 ditor shap, Geoffrey Paschel’s Përpjekja për të shfuqizuar dënimin e tij me 18 vjet burg pa asnjë shans për lirim me kusht është mbyllur në apel.

Geoffrey Paschel

Sipas Starcasm, Gjykata e Apelit në Tenesi e refuzoi Geoffrey Paschel’s përpjekje për të ndryshuar vendimin e gjykatës pasi ish-ylli i realitetit u dënua për rrëmbim, sulm në familje dhe ndërhyrje në thirrjet urgjente të ish të fejuarës së tij, Kristen Wilson. Paschel u mor në paraburgim pas mosmarrëveshjes në familje me ish-in e tij të zhvilluar në qershor 2019. Ai u dënua në shkurt 2022 dhe u paraqit për apel korrikun e ardhshëm.

Geoffrey Paschel

Geoffrey Paschel pretendoi se provat nuk ishin mjaftueshëm thelbësore për të mbështetur bindjet e tij. Ai argumentoi se gjykata kishte abuzuar me diskrecionin e saj duke mohuar dy herë një keqgjykim, pavarësisht pranimit të gabuar të provave. Ai gjithashtu u ankua se vendimi ishte shumë i varur nga dëshmia e ish-it të tij.

“I pandehuri nuk bën asnjë argument specifik se si dënimi tetëmbëdhjetë vjet nuk përputhet me qëllimet dhe parimet e dënimit,” përcaktoi Gjykata e Apelit në Tenesi. “Gjykata gjykues konstatoi se vendimi i saj ishte i nevojshëm për të mbrojtur shoqërinë nga i pandehuri; për të shmangur zhvlerësimin e seriozitetit të veprës penale; dhe për të siguruar një pengesë të përgjithshme efektive.”

“Për shkak se dënimi brenda intervalit është në përputhje me qëllimet dhe parimet e dënimit, gjykata e gjykimit ka vepruar sipas gjykimit të saj në caktimin e dënimit tetëmbëdhjetë vjet. I pandehuri nuk ka të drejtë në lehtësim për këtë çështje.”

Geoffrey Paschel

Në qershor 2019, policia iu përgjigj një thirrjeje për shqetësim në familje nga Paschel’s ish e fejuara, Kristen Wilson. Wilson u tha autoriteteve se ajo ishte sulmuar nga Paschel brenda shtëpisë së saj. Wilson pretendoi se ish-ylli i TLC-së e “kapi” nga qafa dhe “përplasi” kokën e saj pas një muri disa herë përpara se ta hidhte në tokë. Oficerët e policisë të mbërritur në vendngjarje thanë se gruaja kishte “një mavijosje të madhe të ngritur” në ballë, si dhe “mavijosje dhe gërvishtje në shpinë, krahë dhe në pjesën e brendshme të buzës”.

Geoffrey Paschel

Paschel dëshmoi se të dy ishin të dehur gjatë mosmarrëveshjes dhe pretendoi se e Wilson-it mavijosjet janë shkaktuar vetë.

Më 7 tetor 2021, jurors e gjetën shpejt personalitetin TLC fajtor pas a provë dyditore. Paschel’s ish e dashura, Mary Wallace, e cila ishte e pranishme në sallën e gjyqit ndërsa gjykatësi urdhëroi këtë Paschel të merret në paraburgim, qau teksa e morën.

Geoffrey Paschel

Dokumentet e reja gjyqësore të siguruara nga Radar Online zbuluan këtë Paschel kishte argumentuar se “ndikimi kumulativ i gabimeve në këtë rast e pengoi atë të merrte një gjykim të drejtë”, por u konstatua se argumenti i tij nuk kishte merita.

Geoffrey Paschel

Dokumentet thonë: “Prandaj, është urdhëruar dhe gjykuar nga kjo gjykatë që vendimet e gjykatës së gjykimit të vërtetohen dhe çështja i kthehet Gjykatës Penale për Knox County për ekzekutimin e vendimeve të asaj gjykate dhe për mbledhjen e kostot e përllogaritura më poshtë.”