Annemarie Wiley

Klea

Annemarie Wiley TRENDET dhe akuzon Shoqërinë Amerikane të Anesteziologëve për fushatë shpifje!

Annemarie Wiley TRENDET dhe akuzon Shoqërinë Amerikane të Anesteziologëve për fushatë shpifje!

Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Annemarie Wiley ka kritikuar publikisht Shoqërinë Amerikane të Anesteziologëve (ASA) për atë që ajo e përshkruan si një fushatë shpifjeje të synuar kundër saj.

Annemarie Wiley

Ky mosmarrëveshje buron nga komentet Annemarie Wiley bërë në një episod të fundit të Amvisat e vërteta të Beverly Hillspër të cilat ajo argumenton se janë keqinterpretuar, duke çuar në tensione midis profesionit të saj mjekësor dhe rolit të saj në serialin e realitetit Bravo.

Annemarie Wiley

Infermierja 40-vjeçare iu drejtua kritikave të Shoqatës Amerikane të Anesteziologëve në Instagram Stories të shtunën. Ajo shkroi një mesazh të detajuar në përgjigje të qortimit publik të shoqatës mjekësore, e cila e akuzoi atë për keqinterpretim të kredencialeve të saj mjekësore në emision.

“Unë nuk e fal fushatën shpifëse të ASA-së. Unë jam një CRNA, një infermiere anesteziste e certifikuar e regjistruar,” shkroi ajo në storjet e saj në Instagram.

“Jam jashtëzakonisht krenare për profesionin tim. Unë nuk do të akuzohem për shpërdorim të titullit, sepse një shoku i aktorit kishte nevojë për një histori në një shfaqje televizive realiste. Kjo është jeta ime reale dhe karriera ime.”

Annemarie Wiley

Annemarie u deklarua në deklaratën e saj se ajo kurrë nuk e ka paraqitur veten si anesteziologe. Ajo theksoi respektin e saj të thellë për profesionistët në fushën e anesteziologjisë, duke nënvizuar se roli i saj është i ndryshëm nga ai i një anesteziologeje.

“Kërkoj që ASA dhe anestezologë të tjerë të tregojnë respekt edhe për CRNA-të,” vazhdoi ajo.

“Ky lloj diskursi jo i shëndetshëm shkakton vetëm fërkime dhe ndarje profesionale. Ekzistojnë çështje politike midis mjekëve anesteziologë dhe CRNA-ve, gjë që shpjegon sulmin e tyre aktual ndaj meje dhe profesionit të CRNA-së.

Annemarie Wiley

RHOBH i sapoardhuri theksoi rëndësinë e bashkëpunimit midis të gjithë ofruesve të anestezisë për mirëqenien e pacientëve të tyre. Ajo theksoi nevojën për unitet dhe punë ekipore në fushën mjekësore për të siguruar rezultatet më të mira.

“Qëllimi im është të edukoj publikun (sic) se cilët janë CRNA-të dhe çfarë bëjmë ne për të ofruar kujdesin më të lartë të anestezisë për ata që u shërbejmë,” përfundoi ajo.

Annemarie Wiley

Në postimin e saj të dytë në Instagram, Annemarie kërkoi falje për marrjen në pyetje Sutton Stracke’s gjendja e ezofagut, duke pranuar se kjo histori e veçantë nuk ishte “qesharake”. Ajo shprehu keqardhjen për mënyrën se si u portretizua dhe u trajtua situata.

“Ajo histori u zvarrit në mënyrë joautentike për një kohë shumë të gjatë dhe unë jam zvarritur nëpër baltë gjatë procesit,” tha ajo. “Unë thjesht dua të theksoj ‘Realin’ në Reality TV.”

Annemarie Wiley

Annemarie’s Deklaratat pasuan publikimin e një deklarate të Shoqatës Amerikane të Anesteziologëve në Instagram. Kjo deklaratë, e shpërndarë të enjten, përfshinte një grafik për të dalluar qartë rolet dhe kualifikimet e anesteziologëve në krahasim me infermierët anestezistë. Postimi i ASA-së synonte të sqaronte dallimet mes këtyre dy profesioneve mjekësore.

“Shtëpiaqet e vërteta njohin një fallco. Anesteziologët janë mjekë me më shumë se 12 vjet arsim të lartë dhe deri në 16,000 orë trajnim klinik, “tha organizata në mbishkrimin e postimit. “Shpërdorimi i titujve nuk ka vend në kujdesin shëndetësor”.

Annemarie Wiley

Në sezonin 13 të Amvise të vërteta të Beverly Hills, Annemarie pyetur shpesh Sutton52, në lidhje me shtrëngimin e saj të ezofagut, një gjendje Sutton zbuloi se kishte të bënte me të.

Sutton Stracke

Nëna e katër fëmijëve është kapur në internet për qasjen e saj ndaj Sutton’s gjendje shëndetësore. Annemariee cila ndau me kolegët e saj se ajo ndoqi shkollën mjekësore dhe thuhet se u prezantua si mjeke Kristal Kung Minkoffme baldosë Sutton mbi ngushticën e saj të ezofagut, e cila Sutton tha se e bëri të vështirë të ngrënit. Kjo pyetje tërhoqi kritika, veçanërisht nga Amvise të vërteta të Majamit yll dhe anesteziolog, Dr Nicole Martin.

Dr Nicole Martin

Dr Martin38, shprehu siklet dhe etiketoi Annemarie’s komentet mbi Sutton’s Gjendja e ezofagut si “shumë e pakëndshme dhe e mërzitshme”. Ne pergjigje, Annemariepërsëriti qëndrimin e saj në lidhje me gjendjen e shokut të saj të filmit dhe u kundërpërgjigj e Dr.Nicole kritika, duke e akuzuar atë për “ndjekje të ndikimit”.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.