Annemarie Wiley

Klea

Annemarie Wiley pretendon “Double Standard” dhe “Hipokrizi” pasi u thirr për të sulmuar Sutton Stracke!

Annemarie Wiley pretendon “Double Standard” dhe “Hipokrizi” pasi u thirr për të sulmuar Sutton Stracke!

Annemarie Wiley goditi përsëri pas saj Amvise të vërteta të Beverly Hills bashkë-yll, Sutton Stracke, pretendoi se ajo e “sulmoi” atë në emision. Filloi Bravo thirri Sutton’s “hipokrizi” për përdorimin e termit pavarësisht nga më të mirat e saj, Garcelle Beauvais, shpërthyes Dorit Kemsley për të njëjtën vepër.

Sutton Stracke

Sutton kohët e fundit zbuloi se nuk e kishte marrë parasysh Annemarie një shoqe, duke treguar se ajo “më sulmoi mua”, gjatë një paraqitje në “Watch What Happens Live”.

Annemarie u përgjigj, përmes tregimeve të saj në Instagram – “Pra Sutton mund të them se e kam ‘sulmuar’ por nuk është në rregull kur Dorit thotë ‘sulm’ ndaj Garcelle?”

Ajo shtoi – “Dikush të lutem të bëjë standardin e dyfishtë dhe hipokrizinë të kenë kuptim!”

Annemarie Wiley

Annemarie foli për uljen e supozuar si një “objektiv” në serialin Bravo.

“Gratë me ngjyrë duhet të punojnë dy herë më shumë për të qenë në të njëjtat hapësira!! Dhe edhe kur arrijmë atje ne jemi gjithmonë një objektiv,” pohoi ajo. “Doni të flasim për ‘privilegj’?!?” … Le të mbajmë [it] konsistente ju lutem.”

Annemarie Wiley

Garcelle tha Dorit në një të mëparshme RHOBH episodi — “Janë tre fjalë që nuk ua thua grave zezake. Nuk thua agresiv, nuk thua sulm dhe nuk thua i zemëruar, sepse kjo po na etiketon.”

Ajo shtoi në një vend rrëfimi – “Dorit jeton në një flluskë të vogël, thjesht më nxit. Ne jetojmë në një botë tani ku jemi zgjuar, çfarëdo që të doni të thoni, dhe ndihem sikur ajo nuk është në atë botë.”

Garcelle Beaauvais

Ne janar, Annemarie bëri bujë pasi ajo kritikoi një artiste të mediave sociale për portretizimin e saj në një mënyrë që ylli i realitetit e konsideronte “raciste”.

Ryan Kejsi vizatoi infermieren anesteziste me një kokë të vogël, një shprehje të thartë dhe krahë muskuloz tepër të ekzagjeruar, duke mbajtur si varëse një shishkë anestezie.

Annemarie Wiley

Artisti në dukje i përshkruan të gjithë yjet e Bravo me të njëjtin sy kritik, por Annemarie e mori personalisht karikaturën.

Ylli i Bravo e ripostoi vizatimin e fshirë që nga ajo kohë më 27 janar, duke mbishkrimin e postimit – “RACIZMI dhe ngacmimi kibernetik”.

Ajo shkroi: “Në rast se dikush dëshiron të kuptojë nivelin me të cilin jam marrë… ja ku shko. Unë jam një grua e zezë, jam një ish-sportiste kolegjiale. Zgjohem në orën 4:30 të mëngjesit çdo ditë për të ushtruar dhe jam krenare për muskujt dhe trupin që kam fituar.”

Annemarie Wiley

Annemarie pastaj vendosni Kejsi në shpërthim për shfaqjen e supozuar të “racizmit dhe urrejtjes” përmes artit të tij.

“Të vizatosh një grua me ngjyrë si gorilla është e neveritshme dhe krejtësisht e papranueshme! Femrat e zeza janë të forta dhe të bukura. Gjatë gjithë historisë, gratë e zeza janë keqtrajtuar si luftarake, agresive, të zemëruara, të rrezikshme dhe ‘kafshore’ në çdo rast!”

Annemarie Wiley

“Ky është një nivel krejtësisht tjetër i RACIZMIT dhe URREJTJES!” Annemarie tymosur. “Mjaft me racizëm dhe mjaft nga bulizmi kibernetik. Turp për ty të dehur.”

Annemarie’s komentet erdhën vetëm dy ditë më pas Kejsi u shfaq në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

Artisti kërkoi falje në faqen e tij në Instagram, menjëherë pas kësaj.