Annemarie Wiley on RHOBH

Klea

Annemarie Wiley i përgjigjet organizatës së anesteziologut

Amvise të vërteta të Beverly Hills’ e ardhmja e fundit një e bërë, Annemarie Wileyështë duke duartrokitur përsëri në Shoqatën Amerikane të Anesteziologëve (ASA) për “fushatën e tyre shpifëse” kundër saj.

Në episodet e fundit të RHOBH, Annemarie ka pasur një obsesion të çuditshëm me “ezofagin e ngushtë” të Sutton Stracke. Si një “profesionist mjekësor”, Annemarie vuri në dyshim diagnozën e Sutton. Duke shfaqur kredencialet e saj si anesteziste infermiere, e reja pohoi se dinte për “anatominë e rrugëve të frymëmarrjes”. Ajo madje sugjeroi se vështirësia e Sutton në gëlltitje mund të ishte thjesht një përpjekje për të maskuar një çrregullim të të ngrënit. Jo mirë.

Pasi ASA e thirri atë për keqinterpretim të kualifikimeve të saj mjekësore, nëna e katër fëmijëve bëri atë që bëjnë të gjithë profesionistët e respektuar mjekësorë në një situatë të tillë. Ajo shkoi në Instagram Stories për të mbrojtur veten.

Mbrojtje apo devijim?

“Unë nuk e fal fushatën e shpifjes së ASA,” shkroi Annemarie në Instagram Stories. “Unë jam një CRNA, një infermiere anesteziste e certifikuar e regjistruar.”

Duke këmbëngulur se ajo është “jashtëzakonisht krenare për profesionin tim, nuk do të akuzohem për përvetësim të titullit, sepse një shoku i aktorit kishte nevojë për një histori … Kjo është jeta ime reale dhe karriera ime.”

Annemarie mohon të ketë thënë ndonjëherë se ishte anesteziologe ose mjeke e çfarëdo lloji. Megjithatë, ndonjëherë ajo u ka lënë të kuptohet bashkë-yjeve të saj se ka shkuar në shkollën e mjekësisë. Crystal Kung Minkoff pohoi në episodin e 17 janarit se Annemarie e prezantoi veten si mjeke kur u takuan për herë të parë. (Më vjen mirë që Crystal foli sepse harroj gjithmonë që ajo është edhe aty.)

Shtesa më e re e RHOBH përfundoi postimin e saj, duke thënë: “Qëllimi im është të edukoj publikun (siç) se kush janë CRNA-të dhe çfarë bëjmë ne për të ofruar kujdesin më të lartë të anestezisë për ata që u shërbejmë.”

Historia e ezofagut

Annemarie Wiley në Instagram

Në një postim vijues, Annemarie kërkoi falje që kishte vënë në dyshim gjendjen e Sutton. Sutton nuk është pacienti juaj, Eni. Ajo tashmë është nën kujdesin e mjekut. Është joprofesionale të vësh në dyshim diagnozën e mjekut të saj. Gjithashtu, nuk është puna juaj.

“Kjo histori u zvarrit në mënyrë joautentike për një kohë shumë të gjatë,” tha ajo, “dhe unë jam zvarritur nëpër baltë gjatë procesit.” Mirë se vini në televizionin realitet. Nëse thoni diçka marrëzi, ajo mund t’ju ndjekë për një kohë të gjatë.

Tani a mund të ndalojmë së foluri për ezofagun e Sutton-it? Koha për të ecur përpara. Ndoshta Annemarie do të donte të merrte me mend diagnozën e dikujt tjetër?

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.