Annemarie Wiley godet "Gënjeshtar Patologjik" Kristal Kung Minkoff

Klea

Annemarie Wiley godet “Gënjeshtar Patologjik” Kristal Kung Minkoff

Annemarie Wiley's Largimi nga The Real Housewives of Beverly Hills nuk ishte një tronditje për shumë njerëz. Edhe disa nga aktorët e Annemarie-s ka të ngjarë të jenë të lumtur ta shohin atë duke marrë këpucën me të Kristal Kung Minkoff një kandidat.

Ish-ylli i RHOBH njoftoi largimin e saj nga spektakli më 21 mars. Formulimi i njoftimit të saj tregonte se nuk ishte zgjedhja e saj të largohej. Ndonëse kjo duhet të ketë qenë e vështirë për Annemarie, shumë fansa ishin të lumtur ta përshëndesnin. Shihni, Annemarie me të vërtetë e gjeti veten në anën e gabuar të historisë gjatë sezonit 13.

Kur ezofagu i Sutton Stracke u bë një pikë diskutimi, Annemarie mori përsipër të vinte në dyshim gjendjen e Sutton. Marrja në pyetje nuk i ra askujt, veçanërisht Kristalit. Dy Amvisat ishin në fyt njëra-tjetrës që atëherë. Pra, ku qëndrojnë ata tani? Merrni një supozim.

Annemarie hije Crystal për “kompleksin e saj të superioritetit”

Gjatë një pyetje-përgjigjeje me fansat në storjet e saj në Instagram, Annemarie mori pyetjen: “Cili është statusi juaj aktual i miqësisë me Crystal?” Annemarie u përgjigj: “Nuk ekziston. Ajo është një gënjeshtare e rreme patologjike me një kompleks superioriteti. Unë nuk bëj toksicitet në jetën time reale. Me respekt.” Ajo shkroi më tej: “Nuk e di se si vazhdon të ikë me të”, së bashku me një emoji që ngre supet. Përgjigja tani është zhdukur, por është postuar në Reddit.

Ata që shikuan sezonin 13 të RHOBH pa dyshim do të kuptonin pse Annemarie dhe Crystal kishin probleme me njëri-tjetrin. Kur Annemarie filloi të vinte në dyshim gjendjen e Sutton-it, ajo u bashkua me nënkuptimin se Amvise për një kohë të gjatë kishte një çrregullim të të ngrënit. Crystal nuk e mori mirë këtë duke marrë parasysh ndershmërinë e saj në lidhje me çrregullimin e saj të të ngrënit.

Kjo përfundoi në një grindje mjaft të ashpër me Annemarie që përpiqej të shënjestronte Crystal në mënyrë të përsëritur. Përgjigja e saj ndaj përdoruesit të Instagram-it kthehet në disa herë që Annemarie theksoi se Crystal e shihte veten më të zgjuar se miqtë e saj. Edhe pse Crystal kishte marrë një goditje me amvisat e tjera në vitin 2020, ajo ndjeu se kishte evoluar që atëherë dhe nuk e vlerësonte të kaluarën që mbahej mbi të ashtu.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.