Annemarie Wiley on RHOBH

Klea

Annemarie Wiley e RHOBH shpërthen vizatimin ‘racist’

I ri Annemarie Wiley ka pasur një sezon të vështirë fillestar Amvisat e vërteta të Beverly Hills. Së pari, ajo u vu në telashe për ofrimin e opinionit të saj të padëshiruar dhe të pakërkuar mjekësor për “ezofagin e ngushtë” të Sutton Stracke. Si infermiere anesteziste, Annemarie “e njeh anatominë e saj” dhe ajo vuri në dyshim diagnozën e Sutton. Ajo madje shkoi aq larg sa të nënkuptonte se Sutton mund të kishte një çrregullim të të ngrënit.

Crystal Kung Minkoff, i cili ka luftuar me një çrregullim aktual të të ngrënit, u ofendua menjëherë për këtë implikim. Ajo gjithashtu betohet se herën e parë që takoi anëtarin e ri të kastit, Annemarie u prezantua si një anesteziologe (mjeke), jo një infermiere anesteziste.

Annemarie është përballur me polemika thuajse që nga momenti kur iu bashkua spektaklit. Por tani ajo po përballet me sulmin e saj më të neveritshëm nga të gjithë, pasi u përshkruan në një postim racist të supozuar, tashmë të fshirë. Vizatimi, beson ajo, e përshkruan atë si një kafshë dhe jo si qenie njerëzore që është.

Annemarie Wiley i përgjigjet vizatimit “racist”: “Bulizmi kibernetik”

Annemarie është një “ish-atlet kolegjiale”. Ajo është krenare që është “një model për vajzat dhe gratë që nuk i përshtaten “modelit”. Ajo tregon me dëshirë se është 5’9″, peshon 150 kilogramë dhe është madhësia 6. Ajo zgjohet në 4:30 çdo mëngjes (po!) për të ushtruar. Nëna e tre fëmijëve është “e fortë, atletike dhe krenare” për veten. Por ajo nuk e meriton sulmin e urrejtjes që i është drejtuar në rrjetet sociale.

“Të vizatoni një grua me ngjyrë si gorilla është e neveritshme dhe plotësisht e papranueshme!” është përgjigjur ajo në Instagram. “Femrat e zeza janë të forta dhe të bukura. Megjithatë, ne jemi të poshtëruar si luftarak, agresivë, të zemëruar, të rrezikshëm dhe ‘kafshë’ në çdo rast!”

“Kjo nuk është asgjë në krahasim me mikroagresionet dhe thirrjet e emrave,” vazhdoi ajo. “Ky është një nivel krejtësisht tjetër i RACIZMIT dhe URREJTJES!”

“Duhet ta kisha ditur me mire”

Pasi mori një lumë përgjigjesh negative, posteri origjinal @DrunkDrawn hoqi vizatimin nga Instagrami i tij. Ai e zëvendësoi atë me një mea culpa të gjatë.

“Kam bërë një gabim”, ka shkruar ai. “Dua të pranoj postimin e fundit që kam bërë për Annemarie Wiley. Unë e kam parë përgjigjen e Annemarie dhe disa ndjekës që përmendin racizmin që shkakton ky, dhe duhet ta kisha ditur më mirë… Nuk ishte ky qëllimi im.”

“Ju lutem më falni”, shtoi ai. “Dije se unë do ta mbaj këtë mësim me vete dhe do të bëj më mirë duke shkuar përpara.”

Nëse artisti synonte të ishte racist apo jo, vetëm ata do ta dinë. Por ajo që duhet të pranojmë këtu është lëndimi që i shkaktoi një gruaje zezake. Shumë shpesh ata janë në shënjestër thjesht për shkak të ngjyrës së lëkurës së tyre. Duhet të ndalet.

Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.