Ann Maddox

Klea

Ann Maddox flet një intervistë katastrofike pune me Ariana Madix dhe Firing!

Ann Maddox flet një intervistë katastrofike pune me Ariana Madix dhe Firing!

Ann Maddox thellohet në detajet e ndërlikuara që rrethojnë debatin e intervistës së punës me Ariana Madixpërfundimin e saj dhe reagimet e saj ndaj Tom Sandoval's intervistat e fundit, duke ofruar njohuri mbi pasojat e tyre dhe duke zbuluar se kur foli për herë të fundit me të Sandoval.

Ann Maddox

Tom Sandoval's ish-asistent Ann Maddox zbuloi njohuri shtesë në intervistën e saj të diskutueshme të punës me ish të dashurën e tij Ariana Madixe cila ndodhi ndërsa ai ishte ende duke jetuar me Ariana dhe përfundimisht rezultoi në Maddox's shkarkimin nga puna.

Ann Maddox

Rregullat e Vanderpompës yll, i cili kishte nënshkruar një marrëveshje moszbulimi gjatë punës së saj me Sandovaliu përgjigj deklaratave të tij publike në lidhje me incidentin dhe diskutoi rrethanat e përfundimit të saj.

Ann Maddox

“Kur ne fillimisht duhej të bënim atë intervistë, Tom nuk duhej të ishte në shtëpi”, tha Ann Maddox në podcastin Vanderpump Robs. “Por më pas Maya hëngri hellin e pulës, kështu që na u desh ta anulonim. Dhe kështu e vetmja herë tjetër që mundëm ta xhironim ishte kur Tom ishte në shtëpi.”

Ann Maddox

Ann Maddox tregoi se ajo ngriti pyetje me producentët në lidhje me vendimin.

“Nuk mund të debatosh vërtet me producentët. Bëhet pak ngjitëse,” la të kuptohet ajo. “Kjo është ndoshta gjithçka që mund të them për momentin.”

Ann Maddox

Më vonë ajo diskutoi reagimin e saj ndaj shikimit Sandoval's intervista që diskutojnë situatën, duke e përshkruar atë si një “përvojë të egër” për të dëgjuar këndvështrimin e tij.

“Është kaq e egër për mua,” shpjegoi ajo vetë. Ne nënshkruam një podcast NDA. “Por e kuptoj plotësisht. I lëndova ndjenjat e tij duke i dorëzuar CV-në time Arianës dhe duke dashur të punoja për të. Duke u thënë kështu, disa nga gjërat që ai tha, unë i ngjaj pak, 'Ok…'”

Ann Maddox

Ajo e përshkroi atë si një “përvojë të egër” për t'u dëgjuar Sandoval's pretendimet.

Më vonë në podcast, Ann Maddox u zhyt në pasojat e dramës së tyre dhe tregoi herën e fundit me të cilën ajo komunikoi Sandoval.

“Dua ta bëj të qartë se nuk jam shkarkuar kurrë zyrtarisht. Sa muaj kanë kaluar që nga gushti?” ajo pyeti. “Një ditë pasi ndodhi gjithçka, mora një mesazh që thoshte, 'Nuk duhet të hysh brenda. Atij i duhet vetëm pak kohë' dhe i ktheva mesazh, 'ok' dhe kjo ishte hera e fundit që kishim … komunikuar .”

“Ajo që do të ishte mirë, ajo që do të ishte menduar, ishte kur më zëvendësove me një punonjës tjetër, më bëre të ditur se është koha që unë të gjej një punë tjetër,” vazhdoi ajo. “Nuk kam të ardhura. Nuk e di nëse më lejohet të paraqes kërkesë për papunësi… Unë jam thjesht një rosë e ulur me llogarinë time bankare që po mbaron pa rrjetë. Është një pozicion i tmerrshëm.”

Ann Maddox

Ann Maddox zbuloi se ajo ka lënë mënjanë një “fond avokati” për të kursyer për përfaqësim ligjor, duke u siguruar që ajo është e përgatitur për çdo çështje të mundshme ligjore me Sandoval.