Ann Maddox do të donte diçka rreth spinoff-it të saj

Klea

Ann Maddox do të donte diçka rreth spinoff-it të saj

Shikuesit e Vanderpump Rules në thelb kanë nevojë për më shumë Ann Maddox. Profesionistja e marrëdhënieve me mysafirët aktualisht punon në dyqanin e sanduiçëve të Ariana Madix, Diçka rreth sajpasi punoi si asistent i Tom Sandoval.

Është një hap më tej në drejtimin e duhur, pasi duhet të pastroni pas festat e Sandovalit dhe të lani rrobat e tij. Por mund të ketë zhvillime më emocionuese në të ardhmen profesionale të Ann. Dhe kjo do të lidhej me suksesin e fundit të shefit të saj.

Ann vlerësoi aftësinë e Arianës për të “marrë vendimin më të mirë për shëndetin e saj mendor”

Ylli i famshëm i VPR tha ekskluzivisht për podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six se Ariana aktualisht po i jep përparësi nevojave të saj.

“Jam shumë krenare për të. Çfarëdo vendimi që ajo të marrë, ajo gjithmonë do të marrë vendimin më të mirë për shëndetin e saj mendor dhe mirëqenien e saj”, shpjegoi Ann.

Ann po i referohet në mënyrë delikate spekulimeve se Ariana mund të zgjedhë të mos kthehet në Vanderpump Rules në favor të mundësive më të mira. Për më tepër, bashkëpronari “Diçka rreth saj” deklaroi së fundmi se regjistrimi për Sezonin 12 “do të kishte kuptim për mua”.

Ariana duroi një sezon brutal pas lidhjes së Sandoval me bashkë-yll Rachel Leviss. Ajo gjithashtu qëndroi në këmbë në lidhje me çdo kontakt me ish të dashurin e saj dhe mori shumë nxehtësi nga Scheana Shay dhe Lala Kent në këtë proces.

Rrjedhimisht, duke marrë parasysh suksesin e spinoff-it të VPR, The Valley, është vënë në lojë se mund të ketë një projekt tjetër në punë, i fokusuar rreth Diçka Rreth Herës.

“O Zot, po më shtohen shpresat. Do të ishte shumë argëtuese, kaq e mahnitshme, çfarë ëndrre, “tha Ann për mundësinë e mundshme.

“Por unë nuk e di nëse kjo erdhi nga një bërthamë e së vërtetës apo thjesht, si njerëzit që shpresojnë,” shtoi ajo. “Shpresoj! Kjo do të ishte kënaqësi. Më vjen keq për çdo gjë.”

Është një perspektivë interesante. Ariana duke u bashkuar me partneren e saj të biznesit, Katie Maloney, mund të jetë një televizion i mrekullueshëm. Dhe së fundi, prirja gazmore e Ann vlerësohet gjithmonë.