Angie Katsanevas Shades RHOSLC Cast

Klea

Angie Katsanevas Shades RHOSLC Cast

Nga “miku i” tek anëtari i kastit me kohë të plotë, Angie Katsanevas e Amvisat e vërteta të Solt Lake City e ka fituar atë të mbajë këtë sezon. Nëse jeni duke parë, tashmë e dini se Angie ka qenë qendra e dramës.

Ky sezon nisi pothuajse menjëherë me shokun e aktorit Meredith Marks duke shkaktuar telashe për Angie. Meredith, e cila njihet për kërcënimet për disa informacione të paqarta që ka në mëngë, erdhi për martesën e Angie. Meredith përhapi një thashetheme se bashkëshorti i Angie-t po dilte mbi të me burra të tjerë.

Angie e RHOSLC dëshiron të jetë shoqe me të gjithë

Me sa duket, ky nivel i vitriolit është një surprizë për Angie, të cilën mendoj se duhet ta dijë më mirë tani. Ajo shpjegoi qëndrimin e saj në “Housewves Happy Hour” të organizuar nga Us Weekly, “Unë jam naive, dua të jem shoqe me të gjithë”.

Angie shtoi, “Mësova se të gjithë nuk janë miqtë tuaj dhe kjo është e trishtueshme. Shpresoja që të gjithë do të kishin të njëjtin mentalitet si unë, por është pak hapëse që mjerisht duhet të jesh i kujdesshëm me disa njerëz.”

Tani shikoni, nuk e di se në çfarë emisioni mendoi Angie se ishte, por kjo nuk është ajo ku të gjithë janë miq. Për më tepër, Angie nuk i dha saktësisht “miq me të gjithë” atmosferë kur ishte në sezonin e kaluar. Kështu që unë nuk do ta blej atë.

Angi vjen për Meredith

Pavarësisht, kur bëhet fjalë për Meredith, Angie këmbëngul se pretendimet e Meredith ishin nën rripin. “Unë them se bizhuteritë tuaja janë të pluhurosura dhe ja ku e çoni? Shikoni, këtu është fundi. Nëse njerëzit duhet të lidhin karrocën e tyre tek unë për të qenë relevant, lërini ata. Të gjithë në Salt Lake City e dinë të vërtetën. Këto thashetheme për pabesi nuk kanë ekzistuar kurrë.”

Por nëna dhe sipërmarrësi nuk mund t’i rezistonin një gërmimi në Meredith. Fansat e shfaqjes kanë vënë re çuditshmërinë e theksit gjithnjë në ndryshim të Meredith në shfaqje, diçka që u theksua gjatë një udhëtimi të aktorëve në Palm Springs.

Tha Angie, “Meredith ka personalitete të shumta. Sot jam britanik, sot jam grek, sot jam amerikan. Nuk e di, është kënaqësi, mirë për të. Shumë lojëra me role po ndodhin.” Ajo vazhdoi, “Shiko, unë qëndroj mjaft esëll gjatë xhirimeve dhe në përgjithësi, kështu që nuk e di nëse është vera. Nuk e di se çfarë i sjell këto thekse dhe këto personalitete.”

Duke folur për udhëtimet e aktorëve, Angie pranoi se ajo “nuk do të shfaqet më kurrë” në një udhëtim të paftuar, si në Palm Springs. “Shiko, unë jam i dëshpëruar për argëtim, dhe herën tjetër, me shpresë, do të jem zonjë dhe do t’i përfshij të gjithë.”

Së fundi, Angie ndau atë që ka mësuar nga ky sezon. “Jo të gjithë janë miqtë tuaj. Por unë kam miqtë e mi pranë meje dhe jam shumë mirënjohëse për këtë.” Ajo përfundoi: “Gjëja më e madhe që kam mësuar është të mos besoj gjithçka, sepse njerëzit do të thonë çdo gjë që të jetë e rëndësishme.”

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.