Angie Katsanevas për "Personalitetet e shumëfishta" të Meredith Marks

Klea

Angie Katsanevas për “Personalitetet e shumëfishta” të Meredith Marks

Nje nga Amvisat e vërteta të Solt Lake City Tiparet përcaktuese të sezonit 4 ka qenë vitriol midis Angie Katsanevas dhe Meredith Marks. Gjërat arritën pikën e parë të vlimit gjatë udhëtimit në Palm Springs.

Angie nuk ishte ftuar në udhëtim, por gjithsesi Whitney Rose e solli me vete, gjë që e shqetësoi shumë Meredith-in. Angie nuk ishte e pavëmendshme; ajo e dinte se Meredith nuk e donte atë atje.

Kështu, gjatë një darke intensive, Angie dhe Meredith shkuan në të. Angie tha se gjithçka rreth Meredith ishte e rreme dhe RHOSLC OG u përgjigj duke bërtitur: “Ti! Mund! LARGOHUNI!” Që atëherë, hija ka vazhduar mes të dyve. Rasti kryesor: Intervista e fundit e Angie.

A është vera fajtore për theksin e rremë të Meredith-it?

Në një intervistë me Us Weekly, Angie diskutoi jetën e saj personale dhe, natyrisht, RHOSLC. Kur u pyet për theksin britanik të Meredith, Angie tha: “Është e egër. Unë mendoj se Meredith ka personalitete të shumta. Thjesht nuk di çfarë të them tjetër për këtë.” Angie vazhdoi, duke spekuluar se çfarë do të kontribuonte në theksin e supozuar të Meredith.

Ajo shpjegoi, “Unë qëndroj mjaft e matur gjatë xhirimeve, dhe vetëm në përgjithësi, kështu që, nuk e di nëse është vera, nuk e di se çfarë është ajo që sjell këto thekse dhe këto personalitete, por, mirë, mirë për të.” Ajo shtoi, “Ajo është si ai libër aventure, si: “Unë mund të jem kushdo sot. Sot jam britanik, sot jam grek, sot jam amerikan.’

Angie i mbylli mendimet e saj për këtë çështje duke thënë: “Nuk e di. Eshte qejf. Mirë për të. Për shembull, shumë lojëra me role po ndodhin, është argëtuese.” Më pas Angie iu kërkua të bënte përshtypjen e saj më të mirë për Meredith-in, “Ti mund të largohesh!” Pasi e bëri këtë, ajo tha: “Nëse do të kishte pyetur me një ton më të bukur, ndoshta do të isha larguar. Por ishte aq e tmerrshme, saqë unë thashë: ‘Uh, jo vajzë, mund të largohesh’”.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.