Angie Katsanevas lëshon më shumë fatura nga realiteti Von Tease

Klea

Angie Katsanevas lëshon më shumë fatura nga realiteti Von Tease

A do ta kalojnë ndonjëherë finalen e Sezonit 4 tifozët e The Real Housewives of Salt Lake City? Heather Gay mësoi të renë Monica Garcia si të përfshirë në Realiteti Von Tease llogari snark. Por tronditjet vazhduan të vinin.

Monika e implikuar Angie Katsanevas si pjesë e llogarisë troll, gjithashtu. Kjo llogari hodhi në kosh anëtarët e kastit të RHOSLC.

Pra, Angie pranoi se ajo postoi disa komente pozitive në llogarinë Reality Von Tease. Por deri aty ku shkoi përfshirja e saj.

Angie hyri me disa fatura

Angie ndau disa pamje interesante të Instagram Stories të postuara nga Reality Von Tease. Ajo i postoi ato në X, i njohur më parë si Twitter. Angie shkroi në mbishkrim, “Unë nuk jam i çmendur. Edhe Reality CON Tease e di se Angie K është një Pilar në komunitet. #RHOSLC.” Ti shko vajze!

Pamja e parë e ekranit tregoi një foto të Angie. Llogaria e Reality Von Tease shkroi, “Angie Katsanevas është GJITHÇKA dhe një nga shefat më të këqij në SLC. Ndryshe nga Jen Blah, njerëzit në fakt e njohin Angie dhe biznesin e saj të jashtëzakonshëm. Pjesa me e mire? Ajo nuk kishte pse të pengonte rrugën e saj drejt suksesit.” Dhe Angie gjithashtu ndau mbishkrimin e saj. “Lloji i postimeve që ajo më etiketonte gjithmonë përpara se të bëhesha shtëpiake…. Unë iu përgjigja me mirësjellje me zemër”, ka shkruar Angie.

Fotografia tjetër ishte një tjetër gërmim në Jen Shah. Duh. Ishte një tjetër foto e Anxhit, këtë herë duke mbajtur një çantë. Në mbishkrimin e shkruar nga Reality Von Tease shkruhej “JO E rreme” dhe “Angie Katsanevas ka të drejtë: E zgjuar dhe mendjemprehtë RREH Fake dhe Pretty! duke kërkuar @ Jen Blah.”

Sigurisht, Angie shtoi mbishkrimin e saj. “I gjori gjithmonë kërkonte vëmendjen time. Ajo nuk më ngacmoi derisa isha në emision. #RHOSLC,” shkroi Angie.

Nuk jam i sigurt se si Monica mund të bëjë patinazh rreth komenteve të Angie. Ajo nuk mund ta mohojë që llogaria ishte mbështetëse e Angie. Pra, a do të pretendojë Monica se Angie ishte përfshirë në prapaskenë? Qëndroni të sintonizuar për ribashkimin!

Ribashkimi i Sezonit 4 të Real Housewives of Salt Lake City vazhdon të martën, më 16 janar, në 8/7c në Bravo.