Dorit Kemsley

Klea

Anëtari i kastit të Bravo pretendon se martesa e Dorit Kemsley ka përfunduar dhe ajo po falsifikon lumturinë!

Anëtari i kastit të Bravo pretendon se martesa e Dorit Kemsley ka përfunduar dhe ajo po falsifikon lumturinë!

Gjyqtari Tamra ka peshuar në një deklaratë të fundit të lëshuar nga Amvise të vërteta të Beverly Hills yll, Dorit Kemsleydhe burri, Paul “PK” Kemsleyduke adresuar thashethemet për ndarjen e dyshuar të çiftit.

Gjyqtari Tamra

Amvise të vërteta të Orange County ylli foli për thashethemet e shpërthyera të ndarjes gjatë episodit të 26 tetorit të podcast-it me të cilin ajo bashkë-prezanton. Teddi Mellencamp, “Dy Ts në një Pod.” Raportet ranë javën e kaluar, në të njëjtën ditë me premierën e sezonit 13 të RHOBH, duke pretenduar se Dorit dhe PK ishin ndarë pas një martese 8-vjeçare.

Gjyqtari Tamra

Tamra vuri në dukje – “Koha ishte shumë e dyshimtë, ndodhi në natën e premierës.”

Ajo gjithashtu vuri në dukje se çifti i hodhi poshtë raportet – duke vënë në dukje se ajo zakonisht nuk adreson thashethemet.

“Është kaq e çuditshme që ata dhanë një deklaratë kaq shpejt. Të gjitha lajmet e rreme të frikshme që dalin atje për mua, unë kurrë – rrallë do të shkoj, ‘do të bëj një deklaratë.’ Por sido që të jetë,” Tamra tha.

Dorit Kemsley

Më 25 tetor, People raportoi për deklaratën e çiftit RHOBH, i cili thoshte se dyshja “kishin disa vite sfiduese”.

Deklarata lexohej pjesërisht: “Ne mbetemi të përkushtuar të punojmë mbi këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë. Nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të përqendruar te shërimi, të bëjmë ndryshime dhe të bëjmë gjërat që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Dorit Kemsley

Çifti shtoi: “Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për t’u fokusuar në interesat më të mira të familjes sonë, në vend që të kalojmë kohën tonë duke u përballur me thashethemet dhe thashethemet që nuk janë të vërteta”.

PK Kemsley

Erika Jayne zbarkoi në ujë të nxehtë me Dorit gjatë episodit premierë, për parashikimin publikisht të ndarjes së çiftit gjatë një paraqitjeje në BravoCon 2022. Asaj iu kërkua të jepte mendimin e saj se cila do të godiste marrëdhënia e çiftit Bravo më pas dhe pasi rezistoi fillimisht, deklaroi se Kemsleys do të shkonte çifti tjetër në gjykatën e divorcit.

Dorit Kemsley

Dorit e quajti komentin “me shpirt të keq dhe thellësisht lëndues” gjatë një tërheqjeje të paraqitur gjatë premierës, por Erika shpjegoi se ajo dha përgjigjen e saj “të dyshimtë” si “një showman”. Dorit kundërshtoi, duke komentuar se Erika “e kishte dhënë atë përgjigje si dikush që donte vërtet atë vëmendje.”

Dorit Kemsley

Erika pranoi se ajo nuk e dinte nëse Dorit dhe PK kishin probleme martesore gjatë një paraqitje në gusht e Tamrës podcast. Ajo shtoi se nuk do t’i kishte përmendur ato në BravoCon nëse do ta dinte se martesa e tyre ishte në telashe.

“Nuk e dija. Dhe pastaj ajo më tha. Dhe Dorit zbuloi edhe disa gjëra të tjera që i kanë ndodhur, ju e dini, pas pushtimit në shtëpi [in October 2021] që janë shumë të rënda,” Erika të përbashkëta.

Erika Jayne

Erika tha gjithashtu se ajo menjëherë dërgoi mesazhe Dorit kërkoi falje pasi bëri komentin, por pretendoi se nuk mori përgjigje.

Kyle të mbështetura Dorit gjatë një paraqitjeje në tetor 2022 në “Two Ts in a Pod”, duke deklaruar se ajo ishte “tronditur” nga E Erikës përgjigje.

“Nuk e di pse ajo e bëri këtë sepse e di PK dhe Dorit më mirë se kushdo në grup. Ata janë një çift vërtet i dashur dhe mbështetës. Ata kanë një familje të bukur. Ne udhëtojmë me ta. Dhe thjesht nuk e di pse hedh diçka të tillë atje. Dhe më vonë ajo tha se po bënte shaka, por si shaka supozohet të jenë qesharake. Çfarë ka për të qeshur kjo?” Kyle komentoi.

Kyle Richards

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.