Andy Cohen zvogëloi pyetjet 'personale'

Klea

Andy Cohen zvogëloi pyetjet ‘personale’

Reality TV është përballur me një masë të madhe kritikash në vitin 2023. Me grevat e shkrimtarëve dhe aktorëve, shikuesit filluan të pyesin se sa etik ishte TV realiteti. Kjo përfshinte nëse fytyrat në ekran po trajtoheshin me humanizmin që meritonin.

Andy Cohen nuk ka qenë i huaj për këto dënime. Ndër kritikat e bëra ndaj tij, fansat vunë re se si intervistat e tij në Watch What Happens Live shpesh kontribuan në një mjedis pune që i bënte yjet të ndiheshin të pasigurt ose të turpëruar.

Për shembull, fansat vunë re se sa gabim e kishte pyetur Dolores Catania nëse po përdorte Ozempic dhe më pas e lavdëruan për humbjen e peshës kur ajo tha se kishte. Në një rast tjetër, ai ishte pjekur për të pyetur se cila OC Housewife do të merrte më pak para nëse do të shiste shtëpinë e tyre. Tani, Andi ka shfrytëzuar rastin për të reflektuar mbi stilin e pyetjeve të tij.

Andi është mirënjohës “thirrjet e audiencës”. [him] jashtë” kur gjërat bëhen shumë personale

Në një intervistë për TODAY, Andi diskutoi reagimet ndaj pyetjeve të diskutueshme. “Mendoj se ndonjëherë kur bëni ose thoni diçka që të kapet kudo, fillimisht është shumë e bezdisshme,” shpjegoi ai. “Eshte e frikshme. Kështu që unë mendoj se jam bërë shumë më mirë për të ditur se çfarë është linja. Dhe unë mendoj se është nga djegia ndonjëherë.”

Duke reflektuar për humbjen e peshës së Dolores, ai tha: “Ajo që kam qenë e kujdesshme të them [since then], veçanërisht me Emily Simpson, e cila humbi një ton peshë, është, “Mendova se dukeshe e mrekullueshme më parë”. Ju ende dukeni shkëlqyeshëm.” Ai shtoi, “Shënimi [to self] është: Mos e përqafoni dikë pas shpine se është i dobët, sepse ajo që po bëni atëherë është duke përjetësuar një tregim të rremë për bukurinë, dhe kjo nuk është e drejtë.”

Ai përfundoi me disa mendime përfundimtare rreth natyrës së pyetjeve të tij. “Nëse shkoj shumë larg, më besoni – audienca më thërret, dhe po ashtu edhe talenti. Unë kam pasur mysafirë që më kanë kthyer në emision gjatë emisionit. Ky është TV autentik dhe interesant, dhe mendoj se kjo është arsyeja pse njerëzit e pëlqejnë shfaqjen. Unë kam pasur mysafirë që me të vërtetë inatosen me mua, por gjithashtu kam pasur shumë një Kardashian që thotë: “Jam shumë e lumtur që folëm për këtë”.

Shiko “Çfarë ndodh drejtpërdrejt” të dielave deri të enjten në orën 10/9c në Bravo.