Andy Cohen zbulon arsyen e vërtetë pse udhëtimi RHONJ Berkshires u anulua

Klea

Andy Cohen zbulon arsyen e vërtetë pse udhëtimi RHONJ Berkshires u anulua

Prodhimi prapa Amvise të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 nuk tingëllon asgjë më pak se dhimbshëm. Çdo javë, duket se del një raport i ri se sa e vështirë është filmimi i sezonit të ardhshëm.

Ndoshta është Teresa Giudice që refuzon të shfaqet përkrah Melissa Gorga. Ose Danielle Cabral dhe Jennifer Aydin janë pezulluar nga xhirimet, zonjat nuk po e bëjnë të lehtë prodhimin këtë vit.

Por mes të gjitha sfidave, njëra u dallua—anulimi i udhëtimit të aktorëve. Pasi anulimi u konfirmua, thashethemet u përhapën. Gjithçka ishte teorizuar, nga shumë e mërzitshme deri te shumë e dhunshme. Tani, Andy Cohen ka dalë për të konfirmuar të vërtetën… ndoshta.

Kasti i RHONJ nuk mund të qëndronte me Dorindën

Në Andy Cohen Live të SiriusXM, Andy po fliste me Danny Pellegrino, i cili pyeti: “Kur do të xhirojmë sërish në Blue Stone Manor? Si, një udhëtim tjetër vajzash apo diçka tjetër?” Andy zbuloi se “Gratë e Jersey duhej të shkonin. Ata po shkonin në zonën e Berkshires në udhëtimin e tyre dhe—” Deni e ndërpreu fjalën për ta pyetur nëse do të filmonin në shtëpinë e Dorinda Medley.

“Ata do të filmonin në shtëpinë e Dorindës,” konfirmoi Andi. Megjithatë, ai shtoi, “Unë po them vetëm këtë, dhe vendi ku ata po qëndronin u dogj, kështu që udhëtimi u bë, dua të them, fjalë për fjalë si një ditë para se ata të niseshin për të shkuar.” Deni e pyeti nëse nuk mund të ishin zhvendosur në shtëpinë e Dorindës për udhëtimin e plotë.

Andi shpjegoi, “Jo, nuk do t’i kishim ata të qëndronin në shtëpinë e Dorindës, sepse ky është thjesht një shfaqje ndryshe.” Më pas Danny pyeti për thashethemet: “Pashë një raport … që thoshte se udhëtimi u anulua sepse ishte i mërzitshëm, por kishte një zjarr?” Andy konfirmoi edhe një herë, “Shtëpia fjalë për fjalë u dogj”.

Më pas Danny e pyeti nëse Andy-n e mërziti ndonjëherë të shihte thashethemet për këto lloj gjërash. Andi tha: “Gjërat e bezdisshme nuk kanë fund. Nuk ka fund për gënjeshtrat dhe të pavërtetat e bezdisshme apo gjysmë të vërtetat apo thjesht gjërat e sajuara që janë atje, por unë vazhdoj të eci një këmbë përpara. Vazhdoni të vazhdoni.”