Andy Cohen tregon keqardhje të madhe për intervistën e Oprah Winfrey

Klea

Andy Cohen tregon keqardhje të madhe për intervistën e Oprah Winfrey

Pas 15 vjetësh, Shikoni What Happens Live, Andy Cohen ka pasur padyshim disa momente të diskutueshme. Askush nuk është i përsosur, dhe TV live nuk është për ata që janë të dobët. Për Andin, puna është bërë më e vështirë gjatë muajve të fundit pasi ai u përball me një kontroll të shtuar për shkak të padive që e akuzonin për sjellje të papërshtatshme.

Pavarësisht këtyre titujve, Andi mbetet një njeri me pak keqardhje. Sidoqoftë, ai ka një nga koha e tij duke pritur WWHL. Ndodhi kur ai po fliste me të vetmen Oprah Winfrey.

Andi kaloi kufirin me mysafirin e gabuar

Nëse shikoni WWHL, atëherë e dini se është një punë e madhe kur një personazh i famshëm si Oprah shfaqet në Clubhouse. Nuk është njësoj si të kesh një karrige të rastësishme nga Below Deck ose një aktor të larë që promovon filmin e tyre të fundit Tubi. Është një reale personazh i famshëm!

Kur fliste për Entertainment Tonight, Andy kujtoi kur Oprah vizitoi shfaqjen në vitin 2013 dhe ai u përpoq t’i bënte një pyetje të pafytyrë nëse ajo ishte “zhytur në pellgun e grave”. Pyetja nuk u ngrit fare dhe ai rrëfeu se ishte një nga momentet e pakta të ulëta që ka pasur gjatë 15 viteve të fundit të shfaqjes.

Në atë kohë, Oprah nuk dukej se ishte i kënaqur. Ajo thjesht u përgjigj: “Jo, jo, nuk kam. Faleminderit.” Duke parë mbrapa shkëmbimin e vështirë, Andy tha se ndjeu pak keqardhje për marrjen e intervistës në atë drejtim.

“Ky ishte një moment i madh për mua dhe për shfaqjen,” kujton Andy. “Unë jam një fanse e Oprah.”

“Do të thoshte kaq shumë për mua që Oprah Winfrey bëri shfaqjen,” vazhdoi ai. “Ka kaluar shkëlqyeshëm, dhe unë kthehem dhe e pyes nëse ka pasur ndonjëherë seks me një grua. Domethënë, a nuk mund ta lija të qetë?”

Andy tha se disa ditë pas intervistës, Gayle King i tha atij se Oprah nuk e dinte se çfarë do të thoshte termi “pellg i zonjave”. Sigurisht, vajzë. Edhe Andi nuk po e blinte atë.

Ai shtoi, “Mendova se e shpjegova mjaft mirë atje, por dëgjo, isha shumë mirënjohëse që Oprah bëri shfaqjen dhe unë ende jam. Ky mbetet, mendoj, episodi im i preferuar.”