Andy Cohen thotë se të gjitha bashkimet e amvisave të vërteta tani janë të pacensuruara

Klea

Andy Cohen thotë se të gjitha bashkimet e amvisave të vërteta tani janë të pacensuruara

të këtij viti BravoCon ka vetëm disa orë që po vazhdon dhe ne tashmë po përmbytemi me njoftime emocionuese. Këtë herë, Bravo sapo e nisi fundjavën me një arsye krejtësisht të re për t’u abonuar në Peacock. Rrjeti sapo njoftoi se duke ecur përpara, të gjitha ribashkimet do të transmetohen pa censurë në Peacock. Lërini F-bombat të fluturojnë!

Lajmet për ribashkimet e ardhshme të pacensuruara erdhën herët gjatë ditës së parë të BravoCon. Andy Cohen lajmin e shpalli triumfalisht gjatë panelit të tij Ask Andy. Ai bërtiti: “Çdo ribashkim do të jetë i pacensuruar për Peacock” dhe turma u egërsua.

Real Housewives ribashkime të pacensuruara: Vetëm për audiencë të pjekur

Peacock fillimisht filloi trendin e transmetimit të ribashkimeve të pacensuruara gjatë sezonit 10 të Vanderpump Rules. Me sezonin e tij të papritur të suksesit, kishte kuptim të përpiqeshim të mjelim historinë e Skandovalit për gjithçka që mundnin. Por, dëgjimi i kastit të përndjekte Tom Sandoval në të gjithë lavdinë e tij të pacensuruar ishte vërtet e kënaqshme.

Pas reagimeve pozitive nga ribashkimi i VPR, Peacock filloi të lëshojë versione të pacensuruara të ribashkimeve të Real Housewives, duke filluar me sezonin 13 të Real Housewives të New Jersey, sezonin 17 të Real Housewives të Orange County dhe së fundmi, sezonin 14 të Real Housewives të Nju Jorkut. Qyteti.

Në njoftimin e Bravo, ata iu referuan të gjitha reagimet pozitive në mediat sociale në lidhje me ribashkimet e pacensuruara. Ata madje përfshinin pamje nga ekrani që tregonin disa nga fansat që kërkonin këto ribashkime të pacensuruara. Është mirë të dini se ata po dëgjojnë. Kjo do të thotë që ne do të na duhet t’i mbajmë aktive ato abonime të Peacock sepse ato do të ofrojnë një përmbajtje cilësore dhe profane.

BravoCon 2023 vazhdon në Las Vegas nga 3 nëntori deri më 5 nëntor. Qëndroni me ne për përditësimet më të fundit.