Andy Cohen thotë se Carl Radke "Folur dyfish" Lindsay Hubbard

Klea

Andy Cohen thotë se Carl Radke “Folur dyfish” Lindsay Hubbard

Shumë prej nesh u tronditën pak kur Andy Cohen hapi Shtëpi verore Ribashkimi i sezonit 8 duke uruar Karl Radke dhe Lindsay Hubbard në ndarjen e tyre.

“Në emër të Amerikës, jam shumë i lumtur që nuk po martohesh,” tha ai i gëzuar. Nëse ka pasur ndonjëherë ndonjë dyshim nëse këta të dy ishin gati të lidhnin nyjën, të gjitha dyshimet u fshinë gjatë sezonit. Gjithçka që bënë gjatë gjithë verës ishte grindje dhe debat. Lindsay madje akuzoi “dashurinë e jetës së saj” se ishte “në diçka” (si në drogë) dhe e quajti atë “Karl i Kokainës”.

Por të paktën një fans e kundërshtoi që Andy të tregojë një situatë të trishtuar dhe e thirri atë në podcast-in e tij Andy Cohen Live. “Uau, Andi”, shkroi Jean Marie Lombardi. “Fillimi i ribashkimit të Shtëpisë Verore, të qenit i gëzuar për përfundimin e fejesës së tyre, ishte shumë mungesë respekti për të dy. Nëse nëna e Mercedes Javid do të vdiste, a do të thoshit ndonjëherë, ‘Mendoj se të gjithë mund të pajtohemi se është gjë e mrekullueshme që Vita nuk është këtu sepse ajo ishte aq abuzive me MJ’?

Andi mbron pritjen e tij

“Mirë, para së gjithash, jo. Unë kurrë nuk do të isha i gëzuar për vdekjen e dikujt, “u përgjigj Andy.

“Kjo është e çmendur,” u pajtua bashkë-mikpritësi i tij, John Hill.

“Së dyti, ata nuk duhet të ishin bashkë [in the first place]”, vazhdoi Andi. A ka vërtet dikush në Amerikë që nuk e ka parë këtë çift si të dënuar që nga fillimi?

Carl po përpiqej të bënte një jetë të matur ndërsa ishte i lidhur me dikë që pëlqente të pinte dhe të festonte. Carl kishte nevojë për mbështetje dhe mirëkuptim gjatë rimëkëmbjes së tij, ndërsa Lindsay ishte vazhdimisht kritik dhe jombështetës. Dhe pastaj është temperamenti i Lindsay. Ajo ka thënë: “Mos më aktivizo sepse nuk më ke parë të aktivizuar”.

“Unë ishte i gëzuar dhe duke i parë ata të luftojnë për 15 episode,” rrëfeu Andi. “[But] meqë ra fjala, Lindsay tani është lumturisht e dashuruar me një burrë të ri.”

Andi “kaloi shumë fort” për djemtë

“Atëherë për të lënë Kyle [Cooke] Flisni për të, – vazhdoi komentuesi, – dhe përfshiu veten në mënyrë kaq të neveritshme në bisedë saqë po përpiqeshe të nisje mes teje dhe Karlit. Shumë shembuj të tjerë se sa fort ke hipur për Carl-in dhe se si i lejove të gjithë të bënin në të gjithë Lindsay-in ishin bruto. Ju jeni një mikpritës i shkëlqyer i ribashkimit. Kjo ishte zhgënjyese.”

“Epo, kam marrë shumë reagime negative për këtë,” rrëfeu Andi, “për mua në atë ribashkim duke thënë se kam hipur shumë fort për djemtë. Do të doja të ishte tre pjesë. Kjo është gjithçka që mund të them, sepse kishte shumë më tepër.”

“Gjithashtu, unë ishte i ashpër me Carl-in”, vazhdoi ai. “Ndoshta kjo nuk u duk, por dua të them, ai foli dyfish me Lindsay-in gjatë gjithë sezonit. Dua të them, ai i dërgoi asaj mesazhe të përziera, kështu që mendova se folëm shumë për këtë.”

Unë do të pranoj se Carl ishte i shpejtë për të pranuar problemet e tij dhe Lindsay. Por më pas, në frymën tjetër, ai do ta qetësonte se ishte i përkushtuar ndaj lidhjes. Mesazhet e përziera ishin konfuze dhe ishin arsyeja pse Lindsay u ndje “i verbër” kur anuloi dasmën.

Të gjitha episodet e Summer House tani po transmetohen në Peacock.