Andy Cohen

Klea

Andy Cohen THIRRJE Carole Radziwill që në mënyrë anonime e fshin atë në internet!

Andy Cohen THIRRJE Carole Radziwill që në mënyrë anonime e fshin atë në internet!

Andy Cohen më në fund ka adresuar pyetjen djegëse nga profili i tij i fundit i revistës në New York – identiteti i amvise anonime të qytetit të Nju Jorkut.

Carole Radziwill

Gjatë episodit të së hënës, 10 qershor të Radio Andy i SiriusXM, Cohen zbuloi, “Unë e di saktësisht (kush është). Është Carole Radziwill, pa pyetje. Është citati i vetëm i poshtër aty dhe është i vetmi citat anonim.”

Carole Radziwill - RHONY

Andi shtjelloi pse beson Carole60-vjeçari qëndronte pas komentit, duke thënë se ka “18 arsye” për sigurinë e tij. “Nuk është as një pyetje që është Carole”, tha ai. “Por ishte kaq e çuditshme. Une isha si, Carole ka thënë shumë gjëra të pahijshme për mua për të cilat ajo ka postuar në Twitter dhe është cituar. Pra, mendova, pse po dilni jashtë rekordit këtu?”

Andy Cohen dhe Carole Radziwill

Bravo ekzekutiv ishte subjekt i një profili të revistës New York të botuar më 3 qershor, ku një ish-shtëpiake anonime e Nju Jorkut kritikoi drejtimin e Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut gjatë kohës së saj në emision.

Carole Radziwill ishte një Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut anëtar i kastit nga 2011 deri në 2018.

Bethenny Frankel

Amvise e paidentifikuar komentoi evolucionin e shfaqjes, duke thënë: “Shfaqja kaloi nga humori i trashë rreth grave të moshës së mesme që dehen dhe iluzionojnë statusin e tyre dhe kanë debate qesharake, të vogla, te Amvise që hetojnë dhe bëjnë kërkime për opozitën dhe trillojnë. Linjat e tregimeve të rreme dhe nxjerrja e historive mbi njëri-tjetrin dhe përpjekjet për të pushuar njëri-tjetrin.”

Carole Radziwill

Burimi anonim referoi gjithashtu një video të vitit 2019 nga të Andit baby shower, ku ish Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Lisa Rinna i nxiti amvisat të kërcejnë në tavolina sikur “jeta e tyre e mbretërve të varej prej saj”, duke e quajtur atë një “moment rrënqethës”.

Andi e gjeti të çuditshme që Amvisa zgjodhi të mbetej anonime. “Nuk e kuptova. Pse të mos i vendosni vetëm emrin tuaj?” pyeti ai në Radio Andi. “Ishte kaq e çuditshme. Po, ishte padyshim Raxhipa diskutim.”

Andy Cohen

Ai shtoi se teksa lexonte profilin e priste Carole të emërtohet.

“Unë jam si,” tha një ish-shtëpiake e Nju Jorkut që u pushua nga puna” apo diçka tjetër. Unë jam si, uhhh. Dhe gjithashtu, ne nuk kemi pushuar me të vërtetë aq shumë amvise të Nju Jorkut. Është shumë e qartë.”

Andy Cohen

Andi e mbylli fjalën e tij me një nuancë sarkazme, duke thënë:

“Gjithsesi, faleminderit për citat, Radz! Së shpejti do të ndeshem me ju, kemi shumë për të kapur.”

Andy Cohen

Cohen dhe Radziwill ndajnë një dinamikë unike, pasi ka lëvizur në qarqe të ngjashme shoqërore të qytetit të Nju Jorkut përpara periudhës së saj Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut. Andi reflektuar në ruajtjen e kufijve profesional me Carolemadje duke përmendur se ai duhej ta përjashtonte nga lista e festave të tij për të qëndruar i drejtë me të tjerët Bravo yjet.