Andy Cohen tërhiqet nga komentet e Mauricio Umansky 'të disponueshme'

Klea

Andy Cohen tërhiqet nga komentet e Mauricio Umansky ‘të disponueshme’

Andy Cohen me sa duket po mbrapa komentet e tij rreth Mauricio Umanksy pasi shtypi e mori atë.

Çifti i fuqishëm i Real Housewives of Beverly Hills, Kyle Richards dhe Mauricio janë të martuar për 27 vjet. Dyshja kanë luajtur në Bravo’s RHOBH që nga fillimi dhe gjithmonë dukej se kishin jetën perfekte në shtëpi. Pra, është e sigurt të thuhet se lajmi i ndarjes së tyre befasoi shumë njerëz.

Menjëherë pasi u mor vesh, Kyle dhe Mo lëshuan deklaratën e tyre duke thënë se lirimi ishte i pasaktë. “Në lidhje me lajmet që dolën për ne sot… Çdo pretendim në lidhje me divorcin tonë është i pavërtetë,” filluan ata. “Megjithatë, po, kemi pasur një vit të vështirë. Më sfiduesja e martesës sonë. Por ne të dy e duam dhe e respektojmë jashtëzakonisht shumë njëri-tjetrin.”

Ajo që na ngatërroi edhe më tej ishte tallja e Andit me Real Housewives të Brynn Whitfield të Nju Jorkut kur ai bëri shaka se Mo ishte “i disponueshëm”. Tani që njerëzit po flasin për deklaratën e tij, ai po tërhiqet.

Andi me pedalet e pasme…

Edhe pse ne jemi vetëm një episod i rinovuar RHONY, është e qartë se Brynn është një flirt. Ajo e ka në pronësi atë në rrëfimet e saj, traileri tregon për të dhe bashkë-ylli i saj Erin Lichy foli gjithashtu për këtë. Kur ajo ishte jashtë për të promovuar sezonin e ri së bashku me shefin e saj të ri Andy, të dy folën shkurtimisht se kush besonin se ishte bashkëshorti më i mirë i shtëpisë.

“A do të kem telashe për të thënë Mauricio?” ajo pyeti. “Jo, është mirë,” u përgjigj Andi. “Ai është në dispozicion.”

HUH? E disponueshme? Natyrisht, ajo ndezi biseda; megjithatë, Andi thotë se ai vetëm po bënte shaka. “Unë isha absolutisht i pafytyrë dhe i pacipë – jo serioz në asnjë nivel,” tha ai.

Problemet martesore të Kyle dhe Mo pritet të shfaqen në sezonin 13 të Real Housewives of Beverly Hills, që pritet të kthehet në nëntor 2023.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR TË THËNË QË PO TAKA? A SHPRESONI MO DHE KYLE MUND TË PUNONJËN MBI ÇËSHTJET E TYRE?