Jen Shah

Klea

Andy Cohen SHKARKOHET ndaj mashtruesit Jen Shah pasi ajo e akuzoi atë për hakmarrje

Andy Cohen SHKARKOHET ndaj mashtruesit Jen Shah pasi ajo e akuzoi atë për hakmarrje

Andy Cohen Komentet e adresuara së fundmi të bëra nga Amvise të vërteta të Solt Lake City zog burgu, Jen Shahnë lidhje me një intervistë të refuzuar një për një.

Jen Shah

Në emisionin e tij SiriusXM, “Andy Cohen Live”, drejtuesi i Watch What Happens Live iu përgjigj e Jen Shahut thirrje në rrjetet sociale pas Heather Gay sugjeroi që Xhen ishte përgjegjëse për syrin e saj të zi në finalen e sezonit 4 të serialit Bravo.

Andy Cohen, 55 vjeç, i cili kohët e fundit ra viktimë e një mashtrimi të palidhur në internet dhe telefon, tha: “Si dikush që ishte thjesht viktimë e një mashtrimi në internet dhe telefonik ku humba shumë para, ky mesazh vjen në një moment interesant.” Ai sqaroi se nuk po lidhte Xhen për mashtrimin e tij, por vuri në dukje ironinë, dhënë Jen’s dënim me burg për përfshirjen e saj në një skemë telemarketing.

Jen Shah

Bashkë nikoqiri i tij, John Hill, foli për natyrën e Jen’s krim, duke e quajtur atë “të urryer”. Cohen më pas diskutoi incidentin e syrit të zi, duke deklaruar se nëse do të kishte pasur pamje të Xhen duke shkaktuar Heather’s lëndimi, rrjeti do ta kishte transmetuar. “Unë nuk dua të jem kapiten i qartë këtu, por nëse do të kishim filmime, a nuk mendoni se do ta kishim transmetuar?” vërejti ai.

Jen Shah

Duke u kthyer në Jen’s refuzimi për të bërë një intervistë një për një, Cohen zbuloi, “Kisha harruar një me një me Xhen. Ajo ka te drejte. Doja të bëja një ballë për një me të. Nuk më intereson më. Unë e kam kaluar atë.” Ai ndau gjithashtu se kërkesat e Shahut për intervistën ishin të tepërta, duke përfshirë një dokumentacion dhe një shumë të konsiderueshme parash, ndërkohë që ende pohonte pafajësinë e saj.

Andy Cohen

Xhen, i cili aktualisht po vuan një dënim prej 5.5 vitesh, i është përgjigjur akuzës për syrin e zi në Instagram, duke shkruar: “BRAVO, nëse do t’i godas Heather-it në sy, ju do të kishit filmime për ta vërtetuar. Është e qartë se shfaqja nuk mund të jetojë pa mua, pasi unë u rrita në fillim, në mes dhe në fund të sezonit 4.” Ajo shtoi, “Endi [Cohen] është ende i lënduar që unë refuzova intervistën e tij 1:1. Pse do të uleshit me dikë që ‘i dha’ një tjetër pjesëtar të aktorit një sy të zi? Historia e radhës.”

Jen Shah

Heather’s pretendimi u ngrit gjatë një konfrontimi me RHOSLC fillestar Monica Garcia lidhur me lidhjen e saj të dyshuar me llogarinë në Instagram Reality Von Tease. Heather shprehu vështirësitë e kaluara të grupit me Xhenduke thënë, “Ne jemi miq dhe e kemi kaluar këtë b-s- më parë me Xhen.” Ajo zbuloi mbrojtjen e saj Xhen në një turne librash, pavarësisht se Shahu i dha asaj një sy të zi.

Heather Gay

Pjesa e parë e ribashkimit “The Real Housewives of Solt Lake City” është planifikuar të transmetohet të martën, më 9 janar në orën 20:00 ET në Bravo.