Andy Cohen përgjigjet në kritikat e pritjes së Reunion

Klea

Andy Cohen përgjigjet në kritikat e pritjes së Reunion

Duket se ne këtu në Reality Tea mund të kemi goditur njërën prej tyre E Andy Cohen nervat. Shkrimtarja jonë e talentuar e tipareve, Amy DeVore, shkroi një artikull më 24 nëntor me titull “Mënyrat kryesore që Andy Cohen mund të përmirësojë pritjen e tij të ribashkimit Bravo”.

Bashkëprezantuesi i radios së Andit, John Hill, e kapi këtë artikull dhe e solli atë me Andin në emisionin e tij SiriusXM, Andy Cohen Live. Të dy ndanë pikët kundër tij dhe, pa dyshim, prezantuesi i Watch What Happens Live meriton disa rekuizita për ta marrë pjesën më të madhe me hapa. Shikoni reagimet e tij më poshtë.

A e shikon Andi Bravo? A ka ai paragjykime?

Një nga kritikat specifike që Devore bëri kundër Andit ishte nevoja për të parë çdo sezon për të cilin ai organizonte një ribashkim, duke përmendur në mënyrë specifike ribashkimin e Sezonit 7 të Below Deck. Andy vuri në dukje se ky ribashkim ishte “cituar shpesh” kundër tij. Ai kundërshtoi, “Sigurisht, unë shikoj çdo shfaqje për të cilën bëj një ribashkim …”. Në mënyrë specifike me Sezonin 7 të Below Deck, ai shpjegoi pse ishte jashtë.

“Duket si një justifikim, por është e vërteta,” shpjegoi ai. “Kam kafshuar një qen të tmerrshëm para ribashkimit dhe koka ime nuk ishte në të.” Bashkë-prezantuesi John Hill konfirmoi pretendimin e tij. Por Andi e pranoi, ndoshta për shkak të kafshimit, se ribashkimi i sezonit të 7-të ishte “qelbësi i tij”.

Kritika tjetër sugjeroi që Andy të fshihte paragjykimet e tij, duke përmendur ribashkimin e Sezonit 5 të RHOP, ku Andy u shfaq vetëm duke skarë Monique Samuels dhe jo Candiace Dillard Bassett, duke shkaktuar akuza për kolorizëm. Andi tha, “Epo, fshehja e paragjykimeve të mia nuk ka të bëjë fare me diskutimin e kolorizmit. Kjo është një gjë krejtësisht tjetër.”

Kur erdhi tek ai diskutim, Andy e quajti atë “një bisedë shumë e zhytur në mendime … Pra, kjo nuk ka të bëjë me paragjykimet.” Ai gjithashtu pretendoi se ishte e lehtë që “pyetjet e vështira” që ai kërkoi të keqinterpretoheshin si paragjykime, por ai tha se do ta “përfillte këtë – të fshihte më shumë paragjykimet e mia”.

Këshilla tjetër nuk i pëlqeu Andit – nevoja për të bërë pyetje vijuese dhe akuza se letrat e tij e shpërqëndruan atë. Andy nuk u pajtua, duke thënë se ai me siguri bëri pyetje pasuese. John Hill pohoi se çdo temë e mundshme është “rrahur për vdekje” në ribashkimet, por ishte vetëm një çështje e asaj që transmetohej.

Pjesa e fundit e kritikës kishte të bënte me komentin “pa ngjyrë” të Andit, veçanërisht me mënyrën sesi ai shprehet qartë për përmbajtjen seksuale me të intervistuarit e tij. John pohoi se një fans me kritika të tilla “i takon më shumë një kishe, jo të Bravos”. Andi e mendoi atë dhe tha: “Epo, unë do ta marr atë.”

Megjithatë, ai argumentoi me një citim nga artikulli, “Çdo vrimë është një qëllim”, duke argumentuar se ai kurrë nuk e kishte thënë një gjë të tillë. Ai i përfundoi gjërat duke thënë: “Epo, faleminderit për kritikën.” Megjithatë, sinqeriteti i tij ishte ndoshta i dyshimtë. Mos e merr shumë personalisht, Andi. Qendra e vëmendjes tërheq kritikat pa marrë parasysh çfarë.