Andy Cohen përgatitet për Ribashkimin e Summer House: MV Season 2

Klea

Andy Cohen përgatitet për Ribashkimin e Summer House: MV Season 2

Tifozët e Bravo kanë bërë thirrje për një Shtëpia Verore: Vreshti i Martës ribashkimi dhe perënditë i dëgjuan me zë të lartë dhe qartë.

Sipas Andy Cohen, ekipi i tij po përgatitet për uljen shpërthyese. “Ekipi im po përgatitet për ribashkimin SUMMER HOUSE MARTHA'S VINEYARD,” shkroi ai përpara se t'u kërkonte të gjithëve të dërgonin pyetje për të gjithë ekuipazhin.

Lajmi vjen disa ditë pasi anëtarët e kastit si Preston Mitchum dhe Summer Marie Thomas ndanë ndjenjat e tyre në internet. “Sigurisht që më mirë të marrim një!” Preston shkroi ndërsa Summer shtoi, “Dakord”. SHMV është aq e dashur saqë yjet e tjerë të realitetit, si Taylor Hale i Big Brother, shprehën gjithashtu dëshirën e saj për një ribashkim. “Më duhet Bravo që të vendosë një pjesë të atij buxheti të sapogjetur drejt një ribashkimi të SHMV. Jepini atij shfaqjeje vëmendjen që meriton!”

Summer House: Sezoni 2 i Martha's Vineyard është një HIT SMASH!

Nëse nuk po shikoni sezonin 2, po humbisni një nga shfaqjet e reja më të mira të Bravo në vite. Seriali zhvillohet në një ishull në jug të Cape Cod. Është gjithashtu një destinacion elitar pushimesh për miqtë dhe familjet me ngjyrë.

Përveç Preston dhe Summer, kasti përfshin edhe Alex Tyree, Bria Fleming, Amir Lancaster, Nick Arrington, Jasmine Ellis Cooper, Jordan Emanuel, Shanice Henderson dhe rishtar Noelle Hughley.

Pesë episodet e para nuk kanë qenë aspak dramatike. Alex dhe Summer filluan kaosin duke folur për lidhjet e tyre, për të cilat, sipas Summer, nuk ia vlente të mburreshin. Bria dhe Preston kanë shkuar përpara dhe me radhë për keqkuptime dhe mysafirë të padëshiruar. Dhe sipas pamjes paraprake për episodin e javës së ardhshme, gjërat marrin një nivel të lartë kur e dashura e Amirit vjen për të vizituar. Nga pamja, ajo me sa duket i fërkoi disa nga të shoqet e shtëpisë në mënyrën e gabuar.

Ne jemi vetëm në gjysmë të rrugës deri më tani, por traileri la të kuptohet për më shumë grindje, duke përfshirë Amir kundër Bria dhe vazhdimin e Summer dhe Alex. Plus, mund të marrim më shumë nga Jordani dhe Jasmine. Sidoqoftë, e vetmja mënyrë për ta ditur me siguri është të përshtateni ashtu si ne.

Summer House: Vreshti i Martës vazhdon të dielave në orën 9/8c.