Andy Cohen për Monica Garcia: "Njerëzit e lënduar i lëndojnë njerëzit"

Klea

Andy Cohen për Monica Garcia: “Njerëzit e lënduar i lëndojnë njerëzit”

Epo, është zyrtare, Monica Garcia nuk do të kthehet në Amvisat e vërteta të Solt Lake City. Të paktën, tani për tani, sipas Andy Cohen.

RHOSLC ishte mjaft i përshtatshëm, dhe midis veprimeve të Monikës gjatë sezonit dhe në ribashkim, do të kishte kuptim pse kastit do t’i duhej një pushim prej saj.

Natyrisht, Andi e shpjegoi më në detaje se kaq. Gjatë Andy Cohen Live të SiriusXM, duke ndarë, “Do të kemi një periudhë ftohjeje.” Kur shoqëruesi John Hill pyeti se çfarë do të thoshte me të vërtetë, Andi i ndau gjithçka.

Andi shpjegon pse Monika po bën një pushim

“Ribashkimi është shansi për të dalë, për të thënë pse e bëre… Është Gjykata e Lartë e opinionit publik, dhe kështu që Monica mendoj se pati mundësinë jo vetëm t’i shpjegohej audiencës, por më e rëndësishmja në këtë rast, tjetrit. femrat dhe nuk mendoj se ajo e ka shtyrë me sukses ndonjë prej tyre në anën e saj.”

Ai vazhdoi, “Ajo nuk e bëri dhe në fund, unë me të vërtetë shkova përreth sepse po mendoja, ‘Mirë, le ta dëgjojmë nga të gjithë tani. Ku qëndroni me të?’ dhe të gjithë u shprehën se nuk i besonin shumë, që është një rrugë e vështirë për të, në thelb ishte, ajo që po pyesja edhe unë është: “A ka një rrugë përpara për ju dhe Monikën?” dhe përgjigja ishte jo fare.”

Andy tha në vend që ta diskutonte më tej, do të ishte më mirë t’i lini gjërat “të marrin frymë për një kohë … Ajo është padyshim një televizion vërtet bindës. Ndoshta ajo do të jetë në gjendje të ndërtojë disa ndërhyrje me disa nga gratë jashtë kamerës së saj dhe, e dini, do të shohim nëse kjo do të ndodhë.”

Gjoni e kuptoi dhe gjithsesi e përgëzoi Monikën që tregoi historinë e saj, veçanërisht me Lindën. Andy shtoi, “Mendova se kjo ishte me të vërtetë një mënyrë për të çrrënjosur për të dhe ajo e tha atë në një farë mënyre, sigurisht që isha ulur atje duke rrënjëzuar për të, duke menduar, ‘Uau’. Të gjithë e dimë frazën që lëndon njerëzit lëndon njerëzit.”