Andy Cohen nuk do të përjashtojë mundësinë e kthimit të RHOP për Robyn, Candiace

Klea

Andy Cohen nuk do të përjashtojë mundësinë e kthimit të RHOP për Robyn, Candiace

Bravoverse ka qenë në rrëmujë që kur e zbuloi këtë Candiace Dillard Bassett do të largohej nga Amvisat e vërteta të Potomac pas sezonit 8.

Këngëtarja e “Drive Back” konfirmoi largimin e saj në një intervistë të mëparshme, duke thënë se ishte gati të “fillonte një kapitull të ri pas gjashtë viteve të jashtëzakonshme” me Bravo dhe RHOP. “Jam i mbushur me mirënjohje për miqësitë e pasura, rritjen personale dhe momentet e introspeksionit që kanë përcaktuar këtë udhëtim.”

Dhe sikur njoftimi i saj të mos mjaftonte, Robyn Dixon, gjysma e Banditëve me Sytë e Gjelbër, ndau gjithashtu lajmin e saj të largimit. “Unë u pushova nga puna,” tha ajo në podkastin e saj, Reasonably Shady. “Unë nuk do ta shlyej situatën dhe do të them, 'Oh, po largohem dhe kjo është një pushim' ose ndonjë gjë e tillë. Kjo [was] një vendim rrjeti.” Por kjo nuk do të thotë se nuk ka vend për Robyn dhe Candiace në Bravo në të ardhmen. Andy Cohen i lavdëroi ata të dy gjatë një episodi të shfaqjes së tij SiriusXM, Andy Cohen Live, dhe tha se do të dëshironte t'i shihte ata përsëri në miks një ditë.

Andy këndon lavdërimet e Candiace dhe Robyn…

Përpara se Andi të diskutonte mundësinë e kthimit të Candiace dhe Robyn, ai mori disa momente për t'u dhënë atyre respektin që meritojnë që e bënë RHOP kaq të madh.

“Robyn Dixon ka qenë atje që nga dita e parë dhe është hapur [on her] jeta jokonvencionale familjare … me Juan Dixon,” tha ai. “Dua të them, ata janë njohur që nga shkolla e mesme. Prinderit e tij [have] kaloi. Ata janë familja, ata të dy. Ajo që është e qartë është se ata janë në të vërtetë familje dhe do të jenë gjithmonë.”

Lidhur me Candiace, mbajtësja e krijesave të Potomac-it, Andy tha se ylli i realitetit ka “kontribuar fuqishëm” në serial, duke përfshirë shfaqjen e udhëtimit të saj muzikor, i cili ai beson se do të jetë “shumë i madh”.

Është ende shumë shpejt për të thënë nëse ata do të kthehen për një sezon të ardhshëm, por sipas Andy, është diçka që ai do të donte ta shihte.

“[I] I uroj mirë Candiace dhe Robyn dhe shpresoj t'i shoh të dy përsëri në ekranet tona të Potomac në të ardhmen.”

Transmeto The Housewives Real of Potomac në Peacock.