Andy Cohen

Klea

Andy Cohen mohon tronditjen e aktorëve të 'RHONJ' mes vlerësimeve të ulëta!

Andy Cohen mohon tronditjen e aktorëve të 'RHONJ' mes vlerësimeve të ulëta!

Andy Cohen hodhi poshtë me shpejtësi spekulimet e fundit që sugjeronin një ndryshim të madh të aktorëve për sezonin 15 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersitpavarësisht vlerësimeve të ulëta.

Teresa Giudice

Producenti ekzekutiv iu drejtua drejtpërdrejt një raporti nga Radar Online, i botuar të mërkurën, duke pretenduar se seria e realitetit Bravo po kalonte një “rinovim total”, me vetëm Teresa Giudice, Dolores Kataniadhe Rachel Fuda duke u mbajtur.

Dolores Katania

Ne pergjigje, Andy Cohen sqaruar për të Argëtim Sonte, “Kishte një mori lajmesh për 'Jersey' që u raportuan sot. Asnjë prej tyre nuk është e vërtetë. Nuk është marrë asnjë vendim. Ne nuk kemi pasur as ndonjë bisedë serioze për sezonin e ardhshëm”.

Melissa Gorga

56-vjeçari përsëriti një pikë thelbësore, duke theksuar se çdo thashetheme e hedhur që qarkullon brenda “gjashtë muajve të ardhshëm është e rreme, prandaj mos e besoni”.

Andy Cohen shtjelloi më tej vendimin për të devijuar nga një “ribashkim tradicional” me aktorët e sezonit 14, duke i përshkruar ata si “përçarës”. Ai shprehu besimin se shikuesit “do ta kuptojnë” arsyen pas kësaj zgjedhjeje.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit - Margaret Josephs

“Finalja është epike, dhe është e mrekullueshme, dhe jam i emocionuar që të gjithë ta shohin atë, dhe të gjithë arritëm në të njëjtin kuptim pasi e pamë, kështu që nuk mendoj se do të jetë një surprizë e madhe,” tha ai. .

Jackie Goldschneider

Në fillim të këtij muaji, Page Six verifikoi se producentët i kishin informuar gratë e “RHONJ” se një “bashkim tradicional nuk po ndodhte këtë sezon” për shkak të konflikteve të vazhdueshme mes tyre.

Teresa Giudice

Një person i brendshëm dha njohuri, duke deklaruar se kastë – përfshirë Teresa Giudice, Melissa Gorga, Margaret Josephs, Dolores Katania, Jennifer Aydin, Rachel Fuda, Danielle Cabralsi dhe “miqtë” e Jenn Fessler dhe Jackie Goldschneider – ishin informuar se producentët po eksploronin mënyra alternative për të përfunduar sezonin.

Jennifer Fessler

Për më tepër, burimi la të kuptohet për një nivel të paparë drame gjatë një darke të ardhshme grupore në finale. Andy Cohen më vonë konfirmoi largimin nga formati i zakonshëm i ribashkimit, duke shpjeguar se prodhuesit po merrnin “kohë” për të përcaktuar mënyrën më të mirë për të përfunduar sezonin dhe përparimin.

Xhon Fuda

“Tani për tani, ne jemi thjesht duke u fokusuar në, 'OK, mirë, nëse nuk po bëjmë një ribashkim konvencional, çfarë po bëjmë dhe çfarë është diçka ndryshe që mund të bëjmë?”, tha ai në “Reality” të SiriusXM-së. Kontrolluar.”

“Gjërat kërkojnë kohë dhe ne duam të marrim një minutë për t'i kuptuar gjërat. Nuk ka kuptim të nxitosh në diçka vetëm për të nxituar në diçka.” Andy Cohen theksuar.

Xhon Fuda

Ndërsa stinët vazhdojnë, seriali i realitetit dikur gërmues, Amvise të vërteta të Nju Xhersit po përballet me një front të ftohtë në angazhimin e shikuesit. Episodi i fundit, i transmetuar të dielën e kaluar, më 9 qershor, pati një rënie të madhe në shikueshmëri, me vetëm 699,000 akordim. Kjo rënie shënon një prirje shqetësuese për shfaqjen, veçanërisht kur krahasohet me numrat nga episodet e mëparshme të këtij sezoni. Premiera mblodhi 837,000 shikues, ndërsa episodi i dytë arriti të mbajë 740,000.

Jacqueline Laurita

Me çdo këst që kalon, numrat në rënie japin një pamje shqetësuese për të ardhmen e Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit dhe lërini fansat të pyesin se çfarë pret për amvisat e tyre të preferuara nga Jersey.