Andy Cohen

Klea

Andy Cohen LUFTON kundër Leah McSweeney në dosje të re ligjore!

Andy Cohen LUFTON kundër Leah McSweeney në dosje të re ligjore!

Bravo's Andy Cohen ka reaguar kundër ish Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut yll Leah McSweeneyduke i kërkuar një gjyqtari që të hedhë poshtë padinë e saj për diskriminim si “spekulative” dhe “të dëshmuar të rreme”.

Në një padi federale të ngritur muajin e kaluar dhe të marrë nga RadarOnline.com, McSweeney pretenduar se Cohen “e torturuar, demoralizuar, nënçmuar, ngacmuar dhe hakmarrë” ndaj saj “sepse ajo është një grua me aftësi të kufizuara, si çrregullime të përdorimit të alkoolit dhe çrregullime të ndryshme të shëndetit mendor, të gjitha në emër të shitjes së dramës”.

Andy Cohen

Ankesa, e cila renditi Warner Bros Discovery, Shed Media, Bravo Media dhe NBC Universal si të pandehur së bashku Cohenpohoi se Cohen nxiti një “kulturë të kalbur në vendin e punës” që u bënte presion punonjësve të konsumonin alkool, pretendonte përfshirjen e tij në përdorimin e kokainës me amvise dhe personalitete të tjera dhe pohoi trajtim dhe redaktim preferencial për amvisat e përfshira në aktivitete të tilla.

Leah McSweeney

e Cohen ekipi ligjor hodhi poshtë me forcë akuzat, duke i cilësuar ato si “kategorisht të rreme” dhe duke kërkuar falje publike. Sipas afatit, Cohensë bashku me të pandehurit NBCU, WBD, Lisa Shannon, John Paparazzo, Darren Ward, Shed Media US Inc dhe Bravo Media, paraqitën një mocion këtë javë duke i kërkuar gjyqtarit të qarkut të SHBA Lewis J. Liman të caktojë një seancë për të pushuar çështjen.

Andy Cohen

Në një memorandum ligjor që shoqëron mocionin, e Cohen avokatët deklaruan, “Ndërsa paditësja përpiqet të përmbysë me një ankesë 754-paragrafësh, edhe një rishikim i përciptë i pretendimeve të saj zbulon se shumë kanë të bëjnë me çështje krejtësisht të parëndësishme për pretendimet e saj dhe shumica janë pa ndonjë mbështetje faktike ose ligjore, spekulative, mashtruese dhe/ ose dukshëm e rreme.”

Leah McSweeney

“Shumë nga pretendimet e Paditësit, të mbështetura vetëm nga pretendimet më përfundimtare dhe më të paqarta, duhet të hidhen poshtë si çështje ligjore,” vazhdoi memorandumi 32 faqesh. “Pjesa e mbetur e pretendimeve të paditësit duhet të hidhet poshtë, sepse ata në mënyrë të palejueshme kërkojnë të shkurtojnë të drejtat e Amendamentit të Parë të të pandehurve për të përshtatur dhe përshtatur mesazhet që dëshirojnë të përcjellin në veprat e tyre krijuese, duke përfshirë përzgjedhjen e aktorëve dhe vendime të tjera krijuese.”

“Sipas ligjit të mirëvendosur, edhe nëse të pandehurit do të dëshironin të përdornin ekskluzivitetin e Housewives për të shfaqur anëtarë të kastit të dehur (që nuk e bëjnë), ai mesazh – i arritur përmes vendimeve të kastit dhe drejtimit – do të mbrohej sipas Amendamentit të Parë.”

Andy Cohen

Ne pergjigje, McSweeney's avokatja, Sarah Matz, u kundërpërgjigj, duke deklaruar, “Ne nuk pajtohemi që mocioni ka merita – ai më së shumti argumenton për shkarkimin për arsye teknike duke thënë në thelb se të pandehurit u lejuan të diskriminojnë znj. McSweeney — jo se nuk e kanë bërë.”

“Të pajtohesh me të pandehurit do të ishte në thelb të thuash se industritë krijuese nuk i nënshtrohen ligjeve kundër diskriminimit dhe kundër hakmarrjes dhe se rrjetet mund të përfshihen në diskriminim dhe hakmarrje pa u ndëshkuar, gjë që nuk është ligji.”