Andy Cohen luajtja e të preferuarave është një problem madhor

Klea

Andy Cohen luajtja e të preferuarave është një problem madhor

Edhe pse Mbreti i Bravo e imagjinon veten mjaft gazetar, ka raste që ai e lë paragjykimin e tij të shkëlqejë. Andy Cohen është thirrur më shumë se një herë për favorizimin e tij të qartë kur intervistonte yjet e Bravo. Vitet e fundit, veçanërisht me ekskluzivitetin Real Housewives, rrjeti dhe Andi janë vënë nën kritika për ribashkimet dhe sezonet gjithnjë e më të mprehta që shpesh kalojnë në një dinamikë gratë kundër Andit.

Andi supozohet të jetë moderatori i paanshëm që mban në radhë yjet e Bravo. Megjithatë, më shpesh sesa jo, ai ulet në karrigen e tij të rehatshme si froni, duke u kënaqur teksa drama shpaloset rreth tij. Është e natyrshme të kesh të preferuar, në fund të fundit, Andi ka ndërvepruar me disa yje të Bravo për dekada. Por ka raste kur favorizimi i Andit e bën më të mirën. Mbreti i rrjetit apo jo, disa po bëhen shumë të kujdesshëm ndaj planit të lojës së këtij Joker.

Andy Wear Kid Doreza

Nuk mund të mohohet se është e adhurueshme kur Andy sjell një nga fëmijët e tij në grup për të intervistuar. Megjithatë, nuk mund të thuhet e njëjta gjë kur ai përkëdhel dhe mbron yjet e Bravo-s që po interviston.

Një shembull i fundit ishte me Monica Garcia në ribashkimin e Real Housewives of Solt Lake City, sezoni 4. Rookie duhet të asgjësohet për pjesën e saj në llogarinë e trolleve Reality Von Tease. Por në vend të kësaj, Andi duket tepër simpatik dhe në fakt po lidhet me të. Andi i ka treguar pak të sapoardhurit dhe, në fakt, e ka inkurajuar që ta linte anën e saj jashtë.

Mund të ndodhë që Andi di diçka që ne nuk e dimë. Megjithatë, bazuar në atë që kemi parë, duket se ai ka një të preferuar të ri nga ekskluziviteti i Utah. Favorizimi i qartë i Andit e ka penguar atë të ziejë Monikën dhe të kërkojë përgjigje. I gjithë ribashkimi pësoi si rezultat.

Andy del jashtë kur nuk është i interesuar

Andy mund të dëshirojë të marrë disa shënime nga shoku i tij, Anderson Cooper, përpara se të shkojë në intervistën e tij të ardhshme. Pas vitesh marrjeje në pyetje të grave të Real Housewives me kushtet e tij, fansat e kanë kthyer skenarin, duke vënë në dukje shpesh hipokrizinë e gjithë kësaj. Por jo gjithmonë në shënjestër janë amvisat, pasi edhe Below Deck u godit me raketë.

Sezoni i 7-të i “Poshtë Deck” ngeli në mendjet e fansave pasi dukej sikur Andi ishte kontrolluar dhe nuk i interesonte se sa keq kishin vepruar marinarët. Gjatë shfaqjes së tij Series XM, Andy Cohn Live, prezantuesi adresoi kritika se ai as nuk e kishte parë shfaqjen. duke vënë në dukje, “Sigurisht, unë shikoj çdo shfaqje për të cilën bëj një ribashkim…”, pohoi ai.

Por nëse fansat e vendosur po e vënë në dyshim besueshmërinë e tij, ai duhet të shqetësohet. Nëse Andi nuk kishte kohë ose gjerësi bandë për t’u angazhuar në një ribashkim, ai nuk duhet të kishte—fundi i historisë; nuk ka justifikime. Ndryshe, Andi do të vazhdojë të zhgënjejë fansat me ribashkime të pakta. Është mirë nëse Andi nuk është fansi më i madh i Below Deck, por për hir të shikuesve, ai duhet t’ia kalojë pishtarin pritës dikujt që bën shijoni ekskluzivitetin detar.

Andi vjen si i njëanshëm

Shumë kohë përpara se të fillonte të intervistonte me takt, Andy kishte një mënyrë jo të pakuptimtë për të pyetur ata që mendonte se kishin bërë gabim gjatë sezonit. Rasti në fjalë, Monique Samuels nga Real Housewives of Potomac. Sezoni 5 ishte pikëllues për të gjithë të përfshirët pasi shpërtheu një sherr mes Monique dhe Candiace Dillard Basset. Përleshja e hambarit i tregoi dy gratë duke i vënë vezë njëra-tjetrës, duke u përplasur me flokët dhe duke treguar gishtat.

Pas zhurmës së tyre, zonjat u ulën për t’u ribashkuar me Andin, i cili dukej dukshëm i mërzitur në atë kohë. Ai akuzoi Moniquen se nuk ishte mjaftueshëm emocionale, duke thënë se nëna e tre fëmijëve ishte “çështje e faktit dhe e thatë për të gjithë”. E kuptova se nga vinte Andi, veçanërisht pasi Candiace kishte paditur tashmë rreth një miliardë qoshe trekëndëshi. Por në vend që të dukej si i zgjuar apo i përgatitur, u duk sikur Andi kishte një tjetër të preferuar të qartë dhe nuk ishte Monique. Andy definitivisht nuk arriti të qëndrojë neutral në atë moment të marrjes në pyetje.

Monique më vonë tha për Business Insider, “Unë u mbajta patjetër në një standard tjetër. Unë besoj se përgjegjësia e tij duhet të jetë të zbresë në fund të çdo pyetjeje që mund të ketë mbetur pa përgjigje gjatë sezonit. Është përgjegjësia e tij të trajtojë të gjithë në mënyrë të barabartë.”

Andy mund të vijë si i keq

Kur Andi tregon favorizim ndaj dikujt, mund të duket paksa i keq për të tjerët. Dua të them, nikoqiri është një Binjak kaotik. Ndonjëherë, linja e tij e pyetjeve mund të duket paksa sikur po keqtrajton gratë. Për shembull, ndërsa unë mendoj se atij i pëlqen lopa me para që është Teresa Giudice, unë besoj se ai mendon se ajo është budallaqe. Andi shpesh i ka zhgënjyer fjalët ose shpjegimet për OG-në dhe, në ribashkimin e fundit, në fakt i ka bërtitur asaj në krye të mushkërive.

Më vonë ai kërkoi falje për veprimet e tij, por dëmi u bë. Tani, ai po luan shumë bukur me nënën e katër fëmijëve. A mund të jetë që Andi ka frikë nga Luis Ruelas duke gërmuar papastërti mbi të? Ndërsa përpiqej të korrigjonte, ai bëri pyetje softball në çift në fund të ribashkimit, duke lënë fansat me shumë pyetje pa përgjigje, kryesisht nëse Tre është i preferuari apo jo. Bëj shaka, ajo është e preferuar!