Andy Cohen 'i trishtuar' pas 'Sulmit të qëndrueshëm' të Bethenny Frankel

Klea

Andy Cohen 'i trishtuar' pas 'Sulmit të qëndrueshëm' të Bethenny Frankel

Rezulton se Andy Cohen ka edhe ndjenja. Ju ndoshta nuk do ta dinit bazuar në mënyrën se si ai kalon pa mundim në bisedat më të çrregullta çdo natë në TV. Mirëpo, ai e ka zbuluar së fundmi Bethenny Frankel's “Llogaritja e realitetit” në të vërtetë e dëmtoi atë.

Pasi Bethenny shpalli një luftë të gjithanshme në TV realitet, dyert u hapën për kritika, padi dhe akuza që synonin Bravo, Andin dhe producentët pas Real Housewives. Me sa duket, kjo filloi të rëndonte shumë në kokën e Bravo-s.

Të shkatërruar nga llogaria e realitetit

Fillimisht, Bethenny ngriti disa shqetësime legjitime të punës. Kritika e saj kryesore ishte se ajo u ndje e papaguar gjatë qëndrimit të saj në Real Housewives të Nju Jorkut. Ajo u ankua se rrjeti fitoi “miliona e miliona”, por ajo kurrë nuk mori asnjë mbetje për punën e saj. Ajo donte që yjet e realitetit të bashkoheshin në mënyrë që të mund të avokonin për trajtim më të mirë në prapaskenë.

Brenda pak javësh, llogaria filloi të humbiste fokusin. Ajo rekrutoi yje të tjerë të pakënaqur të Bravo-s si Rachel Leviss dhe NeNe Leakes për t'u përpjekur të ngrenë kritika kundër ekskluziviteteve që ndërtuan karrierën e tyre. Edhe pse Bethenny pretendoi se ajo nuk po i vinte një objektiv në mënyrë specifike Andit ose Bravos, sigurisht që dukej kështu.

Sot, pluhuri është ulur kryesisht nga llogaritja e realitetit, dhe në një intervistë të gjatë me Vulture, Andy u shpreh se si e gjithë situata ndikoi në psikikën e tij. Në vend që ta quante atë një “llogarije realiteti”, ai e quajti atë një “sulm të vazhdueshëm” që e la atë të ndihej i lënduar.

“Kishte shumë zhurmë. Dhe padyshim që isha i trishtuar për këtë”, rrëfeu Andy.

Për fat të mirë për Andin, Bethenny e ka braktisur plotësisht misionin e saj për të rrëzuar industrinë e realitetit televiziv. Në vend të kësaj, ajo e ka zhvendosur fokusin e saj në ankesën për shërbimin ndaj klientit dhe duke u mësuar ndjekësve të saj artin e divorcit. Ai mund të jetë i qetë duke ditur se Bethenny është jashtë çështjes së tij.