Andy Cohen i përgjigjet ulëseve të ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC

Klea

Andy Cohen i përgjigjet ulëseve të ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC

Me çdo tabelë të vendeve të ribashkimit të Real Housewives, do të ketë disa nivele polemikash. Fansat e Bravo janë disa nga më të opinionit në botë, dhe ata do të kalërojnë ose do të vdesin për yjet e tyre të preferuar.

Pra, kur Amvise të vërteta të Solt Lake City Lista e vendeve të ribashkimit të sezonit 4 doli, fansat kishin shumë mendime për të ndarë. Një pjesë e madhe e diskutimeve në internet u përqendrua rreth Monica Garcia, e cila ishte ulur pikërisht në të djathtë të Andy Cohen.

Ulja e Monikës nxiti një debat të vogël mes fansave të RHOSLC. Disa menduan se nuk ishte e mirë për të vendosur një fillestar në vendin e parë. Të tjerë argumentuan se Monika e meritonte vendin më shumë se kushdo. Kështu, Andi vendosi të fuste dy centët e tij.

Monica nuk është fillestarja e parë me faturim të lartë

Në emisionin e tij SiriusXM, Radio Andy, prezantuesi iu drejtua diskutimit rreth vendit të ribashkimit të Monikës. “Shumë zhurmë në internet dje duke pyetur veten sepse Bravo nxori tabelën e vendeve për ribashkimin dhe Monica ishte ulur pranë meje dhe pati shumë biseda rreth, “A ka pasur ndonjëherë një shtëpiake të sezonit të parë të ulur pranë meje në ribashkim?’

“Ka pasur mjaft,” tha ai. Andy emëroi shumë amvise të cilave iu dha karrigia e parë në ribashkimet e tyre të para, duke përfshirë Marlo Hampton, Shannon Beador dhe Kenya Moore ndër të tjera. Andy kujtoi në mënyrë specifike, “Në vitin 2014, kjo është ajo që mbaj mend gjithmonë, Kristen Taekman u ul pranë meje në sezonin e saj të parë të RHONY”.

Kur klipi i SiriusXM arriti në YouTube, diskutimi vazhdoi në komente. Një fans shkroi: “Monika ABSOLUTISHT e meriton karrigen e parë. Me siguri! Deri më tani, pjesën më të madhe të sezonit, e ka atë në qendër.” Sigurisht, të tjerët argumentuan të kundërtën, me një duke thënë: “E gjithë historia e saj është shumë e prodhuar dhe joautentike”.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.