Andy Cohen i përgjigjet 'Reality Reckoning' të Bethenny Frankel

Klea

Andy Cohen i përgjigjet ‘Reality Reckoning’ të Bethenny Frankel

Shumë kanë vënë në dukje të metat e realitetit televiziv në të kaluarën, por klithmat nuk kanë qenë kurrë më të forta se tani. Grevat e shkrimtarëve dhe aktorëve ndihmuan të ecnin përpara. Por edhe me përfundimin e këtyre grevave, Bethenny Frankel është ende duke kërkuar reforma. Dhe ajo e ka bërë të qartë se askush nuk do t’i pengojë, më së paku Andy Cohen.

Bethenny ka bërë disa foto direkte në hostin Watch What Happens Live, duke e akuzuar atë për nxitjen e mjedisit toksik të punës që i bën yjet e realitetit të shkatërrojnë njëri-tjetrin.

Siç mund të pritej, Andy ka qenë kryesisht i heshtur në përgjigje të sulmeve të Bethenny. Megjithatë, në BravoCon 2023Andi nuk mund ta përballonte më këtë çështje në mënyrë indirekte, pasi dukej se iu kërkua mendimet e tij për llogaritjen e realitetit.

Andy Cohen mbron Bravo kundër Bethenny Frankel për të sjellë “gëzim”

Përdoruesi i Twitter @queensofbravo postoi një video nga BravoCon që tregon Andin të ulur pranë Jeff Lewis. Tweet-i u përshkrua me “Andy ndan mendimet e tij për llogarinë e realitetit të Bethenny [side-eye emoji].” Videoja filloi me Andin duke thënë: “Bravo, siç mund ta shohim të gjithë – Bravo dhe shfaqjet që janë në Bravo – u sjellin miliona njerëzve kaq shumë gëzim dhe kaq shumë lumturi.”

Ai vazhdoi, “Kjo është arsyeja pse ju jeni të gjithë këtu – për t’u argëtuar … Unë jetoj në gëzimin që këto shfaqje sjellin njerëzit, dhe mendoj se ne të gjithë e bëjmë. Ky është vendi ku ndodhem.” Shumë në Twitter vunë në dukje gjuhën e trupit të Jeff-it, duke vënë në dukje se ai dukej i pakëndshëm. Një përdorues i Twitter-it e akuzoi Andin se “gjithmonë ka devijuar”.

Ndërsa shumë përdorues të Twitter-it e pranuan se sa shumë e donin Bravo, ata ishin gjithashtu të gatshëm të shihnin anën tjetër. Ndërsa një përgjigje shkroi, “Po e dimë që shfaqjet u sjellin gëzim njerëzve të tjerë, llogaritja e realitetit ka të bëjë me trajtimin e drejtë të talentit në ato shfaqje. Andi duhet të jetë një politikan ashtu siç ka kërcyer [around] duke iu përgjigjur çdo gjëje drejtpërdrejt!”

BravoCon vazhdon këtë fundjavë nga 3 deri më 5 nëntor në Forumin Caesars në Las Vegas.