Andy Cohen

Klea

Andy Cohen i adresohet 'Hundës së Vjetër të Melissa' që rrjedh nga DMS nga Jennifer Aydin dhe Teresa Giudice!

Andy Cohen i adresohet 'Hundës së Vjetër të Melissa' që rrjedh nga DMS nga Jennifer Aydin dhe Teresa Giudice!

Andy Cohen kohët e fundit peshoi në thashethemet e rrotulluara rreth rrjedhjeve nga grupi i Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Gjatë një bisede me Kiki Monique, çështja u soll në plan të parë.

Andy Cohen

Ai u zhyt në rrjedhjet gjatë një paraqitjeje në SiriusXM's Realiteti i kontrolluar me Kiki Monique.

“Jersey këtë sezon pati një sasi të paprecedentë të rrjedhjeve,” Monike deklaroi, duke shprehur shqetësimet e shumë fansave.

Jennifer Aydin dhe Teresa Giudice

Monike hetoi më tej, “Mendoni se ky lloj kontribuoi në atë që fansat po ndienin teksa po shikonin këtë sezon? Është prodhimi, Bravoa po bëjnë diçka për ta parandaluar këtë?”

Jennifer Aydin dhe Teresa Giudice

Diskutimi nuk u ndal me kaq. Monike iu referua gjithashtu Amvise të vërteta të Solt Lake City, kur një amvise kishte një llogari troll për të sulmuar zonjat, duke ngritur pyetje nëse Bravo ka një problem më të gjerë me rrjedhjet nga prapaskenat nëpër ekskluzivitetet e tij.

Andy Cohen

Në vijim Melissa Gorga komentet për këtë çështje, në qendër të vëmendjes është kthyer tani Cohen për këndvështrimin e tij mbi situatën.

“E drejtë. I urrej rrjedhjet, siç mund ta imagjinoni, sepse thjesht, dua të them se kjo ishte ajo që ishte aq argëtuese për këtë Realiteti Von Tease gjë. Ishte sikur askush të mos e dinte për të dhe ishte shumë argëtuese si shikues, kështu që shpresoj që të mund të hyjmë në një atmosferë të mos rrjedhjes.” Andi tha.

Melissa Gorga

Këtë e kanë sugjeruar disa fansa Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin duhet të marrë një pushim ose të lërë shfaqjen, njësoj si Monica Garcia bëri. Duke reflektuar mbi dinamikën e kastit, Cohen shtuar,

“Mendoj se aktorët e Jersey janë ngopur shumë me njëri-tjetrin. Ka ekipe njerëzish kundër njëri-tjetrit dhe mendoj se ndoshta do të pajtoheni që një nga gjërat që nuk funksionoi në sezonin e fundit të (Amvise të vërteta të Potomac) ishte se grupi, nuk ishte aspak bashkimi për këtë grup.”

Ai vazhdoi, “Ishte si diçka e padëgjuar, kështu që kjo është gjëja jonë për të zgjidhur për sezonin e ardhshëm të Jersey dhe ne mund ta bëjmë atë dhe do ta kuptojmë, por për sa i përket rrjedhjeve, unë i urrej rrjedhjet. Thjesht mendoj se ka një nivel të lartë mosbesimi mes kastit ndaj njëri-tjetrit dhe kjo nuk është kurrë e shëndetshme për sa i përket përpjekjes për të bërë një shfaqje të shkëlqyer televizive.”

Andy Cohen

Çështja e rrjedhjeve është bërë një temë e nxehtë, veçanërisht me akuzat e fundit që sugjerojnë këtë Jennifer dhe Tereza ishin të përfshirë në zbulimin e historive në llogaritë e mediave sociale, duke përdorur këto histori në kamera për të mbështetur argumentet e tyre kundër anëtarëve të tjerë të kastit.

Faqja e gjashtë kapur me Melissa Gorga, i cili komentoi situatën. “Unë thjesht mendoj se ka kaq shumë turp me mediat sociale,” tha ajo. “Dhe si duket kunata ime dhe Xhen (ka) bërë është mjaft e turpshme për ta dhe mjaft bruto.”

Polemika fitoi tërheqje kur një përdorues i Twitter emëroi Hunda e vjetër e Melisës postoi biseda të supozuara me Jennifer Aydin. “Letra e postuar më është dërguar nga Jennifer Aydin në janar të vitit 2023 me qëllim ekspozimin e tij në internet për të forcuar më tej narrativën e ndërtuar me kujdes kundër Fuda familja”, Hunda e vjetër e Melisës postoi në Twitter.

Jennifer Aydin

Ajo shtoi se Amvise të vërteta të Nju Xhersit yjet i bënë presion asaj që të postonte për të në gusht 2023, në mënyrë që personalitetet të mund ta diskutonin atë gjatë xhirimeve të sezonit 14.

Melissa Gorga, duke reflektuar mbi situatën, shprehu shqetësimin e saj. “Unë jam i turpëruar për ta në këtë pikë,” përfundoi ajo, pa u thelluar në detaje të mëtejshme.

Melissa Gorga

Amvise të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, më Bravo.