Andy Cohen

Klea

Andy Cohen hedh bombë në thashethemet e rindezjes së “RHONJ” dhe finalen shpërthyese të sezonit 14!

Andy Cohen hedh bombë në thashethemet e rindezjes së “RHONJ” dhe finalen shpërthyese të sezonit 14!

Andy Cohen ka lënë të kuptohet për mundësinë e rindezjes së Amvise të vërteta të Nju Xhersit ekskluzivitet, por këmbëngul të marrë kohë për të strategjizuar qasjen më të mirë.

Andy Cohen

“Tani për tani, ne jemi thjesht duke u fokusuar në, 'OK, mirë, nëse nuk po bëjmë një ribashkim konvencional, çfarë po bëjmë dhe çfarë është diçka ndryshe që mund të bëjmë?'” Andi ndarë në “Realiteti i kontrolluar” i Sirius XM me Kiki Monique.

Duke tërhequr paralele me ringjalljen e suksesshme të Amvise të vërteta të Atlantës, Cohen theksoi rëndësinë e hedhjes dhe diskutimit të gjerë në rinovimin e një ekskluziviteti.

Andy Cohen

“Ne dolëm nga ai sezoni i kaluar (ngaRHOA') dhe ne e dinim, 'OK, ne duam të bëjmë kasting të gjerë dhe duam t'i japim pak kohë kësaj', tha ai. “Dhe unë do të them, ne i dhamë kohë.”

Në gusht 2023, Bravo nisi thirrjet e transmetimit me gratë vendase në Atlanta pas pakënaqësisë me sezonin 15. Burimet lanë të kuptohet për një rindezje të mundshme ose një ndryshim në përbërjen e kastit për të adresuar kërkesat e shikuesve për ndryshim.

Andy Cohen

Duke reflektuar mbi ndryshimet në RHOAduke përfshirë edhe largimin e Kandi Burruss pas 14 sezonesh dhe rikthimi i Porsha Williams, Andy shprehu kënaqësinë me gjendjen aktuale të punëve në Atlanta përpara se të kthente vëmendjen RHONJ.

Andy Cohen gjithashtu hodhi dritë mbi mungesën e një ribashkimi për sezonin e fundit të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, duke synuar të sqarojë çdo konfuzion mes fansave.

RHONJ

“Unë dua t'i jap një kontekst njoftimit gjatë fundjavës se nuk do të ketë ribashkim në Jersey, sepse mendoj se ka shumë teori se çfarë mund të thotë kjo.” Andi të përbashkëta.

Ai theksoi rëndësinë e finales së sezonit të ardhshëm 14, duke e përshkruar atë si një “klasike” të menjëhershme që do të lërë një ndikim të qëndrueshëm te shikuesit.

Ribashkim RHONJ

“Finalja është një lloj finale dhe ribashkimi të gjitha në një.” Cohen zbulohet, duke theksuar rolin kryesor të finales në përmbylljen e historive të sezonit.

Duke përshkruar tonin e finales, ai ngacmoi, “Është në traditën e madhe të finaleve absolute tronditëse dhe dramatike të Jersey-t”, duke lënë të kuptohet për një takim të paharrueshëm në grup që të kujton “Darka e Fundit”.

Ribashkim RHONJ

Duke siguruar tifozët për një përfundim të kënaqshëm, Andi premtoi se shikuesit do të “ndiheshin të kompletuar” pasi të shikonin finalen.

Edhe pse rrjeti ende nuk ka njoftuar një zëvendësim për episodin e ribashkimit, Andi la të kuptohej se po “gatonin” diçka të veçantë për fansat.

Andy Cohen

Duke pranuar mungesën e kontekstit rreth shpalljes së ribashkimit, Cohen synonte të ofronte qartësi, duke siguruar që tifozët të kuptonin procesin e vendimmarrjes pas përfundimit të sezonit.