NeNe Leakes

Klea

Andy Cohen gati për të riformuluar rrjedhjet e NeNe në ‘RHOA’ mes rënies së vlerësimeve!

Andy Cohen gati për të riformuluar rrjedhjet e NeNe në ‘RHOA’ mes rënies së vlerësimeve!

Andy Cohen zbuloi nëse do të mbështeste NeNe Leakes’ kthehen në Amvise të vërteta të Atlantës të shtunën në BravoCon.

“Unë jam një djalë nostalgjik. Ajo dhe unë u mblodhëm së bashku dhe ka gjithmonë vend në zemrën time, e dini, për të gjithë, “i tha ai një fansi në eventin e Las Vegas, në një video të postuar në internet.

Kur një fans e pyeti drejtuesin e Bravo nëse NeNe mund ta rifitonte ndonjëherë pjeshkën e saj, ai u përgjigj – “Kush e di? Dua të them, ajo më kërkoi disa vite më parë që ta mbaja emrin e saj jashtë gojës, kështu që unë përpiqem ta respektoj këtë.”

NeNe Leakes

NeNe’s Marrëdhënia me Bravon ka qenë e zymtë që kur ajo ngriti akuza për diskriminim racor kundër rrjetit dhe Cohen. NeNe u shfaq në sezonet 1-7 dhe 10-12 të RHOA, përpara se të bënte daljen e saj në 2020.

NeNe Leakes

Në prill 2022, NeNe ngriti një padi kundër Bravo, NBC Universal, Andy Cohen, dhe kompanitë e prodhimit, True Entertainment dhe Truly Original. Ajo akuzoi të pandehurit për shkelje të ligjeve federale të punësimit dhe kundër diskriminimit, dhe pretendoi se kompanitë e prodhimit mbuluan disa incidente që përfshinin ish-shokun e aktorëve, Kim Zolciak. Në padi pretendohej se Kim përdori stereotipe dhe sharje racore ndaj bashkë-yjeve të saj me ngjyrë për vite me rradhë. NeNe, 55, përfundimisht hodhi poshtë padinë e saj kundër Bravo për shkak të marrëveshjeve kontraktuale, të cilat kërkojnë që yjet dhe rrjeti të zgjidhin çështjet gjyqësore në arbitrazh.

NeNe Leakes

Në maj 2022, NeNe akuzoi rrjetin për futjen e saj në listën e zezë për të folur për ankesat e saj. Në gusht 2022, NeNe u shfaq duke kritikuar hostin “Watch What Happens Live” në Twitter.

“Jam e lumtur që kam mundur të ndihmoj të gjitha gratë e tjera të zeza për të gjetur mundësi pune që po punojnë për to,” shkroi ajo, duke pretenduar se Cohen kishte mbyllur mundësitë “sepse unë isha një kërcënim për karrierën e tij”.

NeNe Leakes

NeNe hoqi dorë nga padia e saj për diskriminim po atë muaj, por ruajti të drejtën për ta rihapur atë në një datë të mëvonshme.

Tifozët e RHOA kanë kërkuar një rindezje të ngjashme me rishpikjen e Bravo-s Amvise të vërteta të qytetit të Nju Jorkut, e cila përfshinte një kastë krejt të re. Kasti aktual RHOA përfshin Kandi Burruss, Shereé Whitfield, Marlo Hampton, Drew Sidora, Sanya Richards-Ross dhe Kenia Moore.

RHOA Cast

Cohen ngacmoi se shfaqja nuk do të fillojë nga e para si RHONY, por mund të shohë një ndryshim të pjesshëm të kastit si pjesë e një procesi rindërtimi.

“Dmth, unë mendoj se [‘RHONY’s reboot] na tregoi se mund të bëhet dhe të bëhet mirë. … Që është vërtet një gjë e fortë për t’u parë,” Cohen tha.

Ai shtoi — “Gjithmonë më pëlqen të ndërtoj me atë që kemi … Unë mendoj se ‘Atlanta’ ka disa blloqe ndërtimi vërtet të forta që janë tashmë atje dhe ne jemi në një zonë rritjeje. Ne kemi një mundësi rritjeje për ‘Atlantën’.”

Nene Leaks

Në gusht, NeNe u ul me ish RHOA prodhuesi, Carlos Kingdhe kishte disa fjalë të zgjedhura për të thënë për anëtarin e kastit për një kohë të gjatë, Kandi Burruss.

Ish-diva e televizionit realitet thirri Kandi për të mos sjellë vapën, duke komentuar — “Unë mendoj se Kandi nuk është emocionuese. Unë thjesht nuk mendoj se kamera e do atë. Unë mendoj se kamera e do familjen e saj, por nuk mendoj se ata e duan atë.”

Nene Leaks

Ajo sqaroi se ajo dhe Kandi kishin zgjidhur çështjet e tyre që rrjedhin nga koha e tyre së bashku në shfaqje, përpara se të pohonin – “Aq sa duan ta bëjnë Kandi yll, dhe ajo ka qenë atje për 100 vjet, dhe ajo është ajo. Nuk mendoj se asnjë person nuk pranon dhe e beson këtë.”

NeNe Leakes

Mbret më vonë i kërkoi alum Bravo të renditte personalitete të ndryshme të “zonja shtëpiake” si “yje” ose “pa yje”. NeNe mori një goditje tjetër në Kandi kur doli emri i saj.

“Nuk kam parë kurrë Kandi si një yll”, vuri në dukje ajo. “Unë e kam parë Kandi si një yll mbështetës, por jo si yll.”