Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

Andy Cohen flet për shfrytëzimin e grave dhe shkatërrimin e familjeve në mes të vdekjes së Bravo!

Andy Cohen flet për shfrytëzimin e grave dhe shkatërrimin e familjeve në mes të vdekjes së Bravo!

Andy Cohenfytyra e njohur e Amvise të vërteta ekskluzivitet dhe pritës i Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejtsë fundmi ka trajtuar serinë e polemikave rreth Bravo.

Andy Cohen

“Natyrisht, nuk është kënaqësi të jesh objektiv. Pra, po, është e dëmshme,” Andy Cohen për Hollywood Reporter, pasi ai dhe Bravo përballen me një stuhi padish për ngacmim seksual dhe diskriminim, së bashku me akuzat për përdorim të drogës në skenë dhe praktikat shfrytëzuese të punës, duke hedhur një hije mbi rrjetin dhe serinë e tij flamurtare “Housewives”.

Andy Cohen

Në fillim të këtij viti, trazirat vazhduan kur ish ylli i “Housewives”. Caroline Manzo ngriti një padi kundër Bravo, NBCUniversal, Warner Bros. Entertainment dhe Peacock. Padia, e detajuar nga Deadline, pretendon atë anëtar të kastit Brandi Glanville të ngacmuar seksualisht Karolina. Ai gjithashtu akuzon Bravo dhe partnerët e tij se jo vetëm tolerojnë, por edhe inkurajojnë e Brandit “Sjellje seksualisht agresive dhe fyese”, duke i dhënë asaj sasi të tepërt alkooli për të provokuar sjellje skandaloze në xhirime.

Andy Cohen

Vazhdon seria e sfidave ligjore me të cilat përballet Bravo, me ish Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut anëtar i kastit Leah McSweeney edhe duke ndërmarrë veprime ligjore kundër Andy Cohen dhe rrjetit. Lea është paditur për diskriminim dhe hakmarrje, duke pretenduar keqtrajtim për shkak të të qenit “një grua me aftësi të kufizuara, si çrregullime të përdorimit të alkoolit dhe çrregullime të ndryshme të shëndetit mendor, të gjitha në emër të shitjes së dramës”, siç raportohet nga The New York Times. Kjo pason artikullin shpërthyes të vitit të kaluar në Vanity Fair ku Lea pohoi se prodhuesit do të fshehin qëllimisht shishet e pijeve alkoolike në set për të minuar përpjekjet e saj të maturisë.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Për më tepër, Lea ka akuzuar Andy Cohen të përdorimit të kokainës me anëtarët e tjerë të kastit të ekskluzivitetit Housewives. Avokati i Cohen i ka mohuar me forcë këto akuza, duke e përshkruar ankesën si “të mbushur me deklarata të rreme, fyese dhe shpifëse”.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Në intervistën e tij të profilit për Hollywood Reporter, Andy Cohen trajtoi polemikat e vazhdueshme që përfshin Bravo, veçanërisht akuzat në lidhje me alkoolin në shesh. “Ajo që do të them për alkoolin është se ne kemi kaq shumë njerëz të kthjellët dhe njerëz që janë matur në shfaqje. Kemi njerëz që nuk kanë pirë kurrë pije gjatë gjithë shfaqjes.” Andi deklaroi, duke cituar anëtarët e kastit si Jill Zarin dhe Kandi Burruss si shembuj.

Brandi Glanville

“Sigurisht, ka njerëz që pinë. Ka shumë njerëz që nuk pinë kurrë. Ne nuk detyrojmë askënd të bëjë asgjë. Por askush nuk po fsheh fshehurazi shishet e pijeve në shesh. Kjo është qesharake. Ne kemi qenë shumë mbështetës për maturinë e njerëzve,” sqaroi më tej ai, duke kundërshtuar pretendimet e bëra nga Leah McSweeney në padinë e saj.

Jashtë sallës së gjyqit, Bravo ka qenë gjithashtu një pikë kryesore në bisedën më të gjerë për kushtet e punës në reality TV. Ish-ylli i “Housewives”. Bethenny Frankel ka mbrojtur organizimin e sindikatave mes personaliteteve televizive të realitetit pas grevave të dyfishta të punëtorëve të Hollivudit të vitit të kaluar. Në një intervistë për Salon korrikun e kaluar, Bethenny theksoi kompensimin modest financiar që mori për sezonin e saj fillestar RHONYnë total vetëm 7250 dollarë.

Andi, i cili dikur ishte mik i ngushtë me Frankelin, ndau perspektivën e tij si producent i pavarur se pse ai beson se yjet e realitetit nuk duhet të barazohen me aktorët tradicionalë. “Yjet e realitetit zakonisht kanë punë të tjera. Ata janë pronarë baresh, janë stilistë. Ata janë mjekë,” shpjegoi ai, duke sugjeruar se burimet e tyre të ndryshme të të ardhurave dhe prejardhja profesionale i dallojnë ata nga aktorët e rregullt që mund të mbështeten vetëm në karrierën e tyre interpretuese.

Andy Cohen

Në një zbulim të sinqertë në lidhje me funksionimin e brendshëm të marrëveshjeve financiare të Bravo, Andy Cohen, fytyra karizmatike e rrjetit, hodhi dritë se si kompensohen yjet e emisioneve të tij hit. “Mendoj se mënyra se si Bravo i paguan njerëzit është se është një blerje – ata po i blejnë për një shfaqje që mund të shpërndahet në mënyra të caktuara dhe sa më gjatë të qëndroni, aq më e lartë rritet paga juaj. Dhe pagat për njerëzit që kanë qenë në një kohë të gjatë janë vërtet të larta,” shpjegoi ai.

Andy Cohen

Duke iu drejtuar valëve të kritikave nga ish-kolegët, duke përfshirë Bethenny Frankel, Andi nuk i prishi fjalët. “Natyrisht, nuk është kënaqësi të jesh objektiv. Pra, po, është e dhimbshme,” pranoi ai. Pavarësisht sfidave, Andi qëndron i vendosur në qasjen e tij, duke reflektuar mbi përvojat e tij me një këndvështrim filozofik. “Megjithatë, nuk jam penduar për mënyrën se si kam trajtuar ndonjë gjë. Unë mendoj se gjithçka që ndodh në jetën tuaj informon gjënë tjetër që ndodh në jetën tuaj. Kështu e shikoj unë gjithë këtë.”

Andy Cohen gjithashtu foli me besim për integritetin dhe sjelljen e tij profesionale mes polemikave.

“Unë e di se cila është e vërteta dhe e di se si jam sjellur dhe ec shtatlartë çdo ditë për këtë,” deklaroi ai, duke pohuar qëndrimin e tij mes thashethemeve dhe akuzave të vërshuara.